Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Vasat Reszelő Tagok" hogy fogtok ég minket hívni. Mé nem lehetünk mi a Veszetttül Racsingoló Társaság?
Jó idő volt rátok végig? Gokart volt?
ja semmi gond ráadásul a nap is elmult mz-s bukás nélkul.már ki is pakoltunk holnap suli, meló.fényképeket rakjuk csá dio
na!tul vagyunk megint egy igen szórakoztató napon!szuper idő volt a kecsóringen jó társaság-5mz-sok-sok motorozás!piszkosul elfáradtam szerintem nem vagyok egyedül a szolnoki Vasat Reszelő Tagok is kitettek magukért!az öreg vas reggel rakoncátlankodott egy kicsit pakolásnál vettük észre hogy lemerült az akksi,majd töltés nem akart lenni de egy pár perc simogatás után minden rendbe jött egész nap köröztünk az öreg vassal.hamarosan lesznek fényképek is flashcrew kollega jóvoltából.szuper volt sziasztok dio
Dió család hazaért szerencsésen?
sziasztok.Elado egy etz-250-es egyben vagy bontva.egyben 30-ezer forint papirok nélkül.gumik jok fékek jókstb..stb.. ha valami érdekel irj bátranMSN:simson_rider@windowslive.com
TEL:06203275316
a négerhajú nagyképű szolnoki frecskrú:D:D
oké
Bazi! Beszéltem vargagyuri-al 8-kor az én garázsomnál találkozunk gyere át te is oszt a Frecskrút meg majd én felveszem temeg jólelviszed a Gyurit. YOVAN? ÉTED?
Megyünk csak most még motort is viszünk!
választ megkaptam:D
hello! minden a kocsiban van,10 00 ott találkozunk
VaRgatesómTamás holnap kiálljak valahova azt fölveszel vagy hogy lészen?
hali VRT-sek reggel 9-10 körül landolunk kecsón!gyertek!
Üdv mindenkinek!

Van egy MZ TS 125-ösöm. A motor sokat állt és most indítottam be először és a kuplung nem emel ki rendesen. Ez attól lehet, hogy a kuplung lamellák összetapadtak az olajtól? Vagy mi a probléma? A másik hiba pedig az, hogy a berúgó kar nem mindig engedi magát lenyomni, olyan mintha a fogaskerekek nem kapcsolódnának rendesen össze, utána egy kis játék után be lehet rúgni a motort. Itt melyik fogaskerék lehet a hibás? Nem nagyon értek még a motorokhoz, előre is köszönöm a segítséget.
hali!
segítséget szeretnék kérni , jött hozzám egy 250 es ts és gyújtása levolt szedve + minden kábel kitépkedve stb.. tudna nekem valaki csinálni egy rajzot hogy hogyan kell bekötni? annyit kell róla tudni hogy 6 v-os fekete doboza van az a magyar fajta, nekem csak egy első lámpa és egy gyújtáskapcsoló kellene , tudom vannak ilyen gyári kapcsolási rajzok találtam is de én ahhoz hülyevagyok előre is köszönöm !
Bendi ez a te nappalid?:D:D
Bazijoe Marcsi örülne http://www.sportmotor.hu/motor...
vagy keresi az ideális ívet moto gp-n:D:D
passz lehet h piál:D:D
Csákány!szerelőd?
bazeg nem elfelejtettem gázkart venni?:D a tűszelep megvan
sziasztok!
Kíváncsi lennék történetekre az mzitekkel kapcsolatban!: ) akár arról h h jutott hozzád vagy érdekes történetekre, ha van kedvetek írjátok le!;) nekem is egy jó kis 125-ös etz-re fáj a fogam, csakhát az a rohadt pénz:/
hello!szerelt állapotban tudtam mérni 167mm