Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyerekek erre nem gondoltam
Jégen fasza lesz betolni.
Bazi majd ne a szunyogháló jellegű bőrruhádban gyere mert megint úgy jársz mint a multkor
beszélsz itt marhaságokat, tele vagyunk motorral minek vennénk,Csabáé is itt van meg kéne nézni beindul e a jégen
semmi extra a kórház 60 perc gyalog
Tunig SWALBÉT összerakjuk neki a bérleti díj fejében, meg Frecskrú Simsonját bejáratjuk.
És a legjobb az egészben hogy Kisdiónak is legyen öröme, a tószegi halastó ingyé van.
kisdio ne aggodj bendinek rengeteg motorja van,csak tálálunk valamit
Úgy legyen! Akkor december 23-án megyünk Kecskemétre.
kezd alakulni a dolog ,én meg benditől köcsön kérek vmit van ott motor bőven,csak ide adja cetkát hogy telerakjam csavarral
nem hallotta még kérem mindenért meg kell dolgozni!
Jó estét!
Ha valaki tud nekem biztosítani egy versenyrobogót télire, én szivesen jégrobogózok vele
van egy simson robogóm 90ccm elég fosok rajta a gumik ha lesz buli megszögelem ilyet még ugyse próbáltam csak szóljatok mikor!bár ha az én kivánságom jön be ilyen idő lesz márciusig aztán csak javul
Erről van itt szó kérem:
http://www.sportmotor.hu/motor...
én hentes kesztyűvel nyomom
Az csak egy felvetésvolt mer az van itt a garázssoron, de valami bikább motor kellene.
A lehetőség szerintem adott majd mi is megpróbálunk szert tenni valami leharcolt Ts-re 5-600 csavar aztán lehet bohóckodni. Ha nagyon szerencsétlenek leszünk még salakmotorral is eshetünk, meg átmehetünk a saját kezünkön.
most elárulhatom,ugy sincs itt senki csak mi, tomi vmi nagy projectbe kezdeni akar,mustáng jawa tele lemez csavarral,jégrevüs moto
Majd ki kell számolni a rugalmassági modulust meg kell szorozni a slip-pel gyököt vonni, plussz kép Pí és akkor szerintem ha bekennyük csapágyragasztóval miután megmelegítettük a sósavat akkor milyen olaj kell majd bele.
nincs olyan sok agyonütnivaló sokat kell keccsölni hogy megéljünk ezen a környéken.ha van idő épitgetjük a jövő évi motrokat.kötelező motorozás szilvesztervagy ujév napján ez már tradicio van egy másik ilyen ökör haver mint én vagyok.de ha nálatok lesz jégmotor beleütök valami motorba vagy 800 reiser csavart oszt go
gépész mérnők,gyerekek hát mi lenne,
A kupung majd ha leszedjuk akkó milesz?
nekünk rendben van,majd méretezni kell tomiviharnak
jó volna minél hamarabb,bendinek én is lógok egy cemotoval