Ezt a szocformulán találtam! Ez a h.sz. akkor került be
mikor megdőlt a hóshow-i verseny& még azértpróbálkoztak
hogy hátha sikerül új helyszínt találni.
amúgy semmi konkrétabb
Silverkart:
"Beküldő: rooftop. Beküldés időpontja: sze, 2009-10-21 18:57.
én régebben írtam nekik, hogy néhányan kibérelnénk a pályát egy napra, kerül amibe kerül. még válaszra sem méltattak. üzletileg balf@sz egy gárda :S"
Segítségeteket kérném aki tud bárkit aki árul vagy akinek van krauzer csomagtartóhoz val oldaltáskája azt meghálálnám szükségem lenne rájuk jó állapotúra lehetőleg
köszi előre is!
üdv
Eztet a fajta helyzetjelntést má szeressük
Akkor király volt a buli!
Itt se volt rossz a szilveszter , bár ha a karácsony kicsit gyengébbre sikeredik,
biztos jobban elengedjük magunk
Pimpongoztunk mint a állat! Ki többet ki kevesebbet, oszt valahogy előkerűt 3l HP meg egy kartony sör! No oszt akkó mégse hagyhattuk, hogy ottan legyen mer piszkáta a fantáziánkot! Nem kegyelmeztünk neki mer aztat nem lehet, tudjátok, hogy van ez!
mikor megdőlt a hóshow-i verseny& még azértpróbálkoztak
hogy hátha sikerül új helyszínt találni.
amúgy semmi konkrétabb
Silverkart:
"Beküldő: rooftop. Beküldés időpontja: sze, 2009-10-21 18:57.
én régebben írtam nekik, hogy néhányan kibérelnénk a pályát egy napra, kerül amibe kerül. még válaszra sem méltattak. üzletileg balf@sz egy gárda :S"
mehetünk havat
Segítségeteket kérném aki tud bárkit aki árul vagy akinek van krauzer csomagtartóhoz val oldaltáskája azt meghálálnám szükségem lenne rájuk jó állapotúra lehetőleg
köszi előre is!
üdv
A kulisszatitkok
Akkor király volt a buli!
Itt se volt rossz a szilveszter , bár ha a karácsony kicsit gyengébbre sikeredik,
biztos jobban elengedjük magunk
nemolyansokára elő kerüla Luxigyermek is, oszt közhírré téteti
a nembitishogy közhírű dógokat is