Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat még1x!

Vigyázz magadra!

(a betonkeverőt extraként adták???)
Reggelt!

Kawa(H)girl!
Gratula a mocihoz!
Sos-sok balesetmentes kilométert így együtt!
Vigyázz magadra és a mocira, nehogy elhullajtsa
a maradék tollait az a SASMADÁR
Nagyon szép!!!
Legyen benne sok öröme d!
Reggelt

Nos, akkor bemutatom a motoromat... a képek önmagukért beszélnek
Mivel a mai napon megszünik a netem, nem nagyon leszek eléhető. Csak mobilon
Menjünk a Dunapartra.... viszünk sátrat!
A hely az ami kérdéses......nem akarunk mindíg a Lecsóék vagy a Karmiék nyakán lenni.
Ezért megyünk a Tgyenéékhez ....ez csak vicc volt. Bárhová megyünk én ott alszom
Jó éjt!
Na ja....jó meleg volt....
Na Jócccccakát.. holnap hosszú napom lesz
Azért attól még erősen messze vagyok, ettől aztán nem kell félned...
Egyébként egyre jobban kijövünk egymással, mármint a Hornet és én - csak ne lenne ilyen őrült hőség, én még ennyit életemben nem izzadtam, mint az elmúlt héten!
Nekem most a szerda is jó kivételesen, és szerintem csak rajtunk(rajtatok) múlik, hogy milyen lesz. A helye megvan már?
Engem meg majd az APRILIA suli érdekel. Majd mesélsz. Aztán nem megtanulni mindent, mert még a végén a ringen körbe motorozol
Szerintem hétfőn derül ki hogy mikor......és hol.
Valszeg kedd vagy szerda.....de hogy a ring után hovamegyünk azt nem tudom. Annyira jól sikerült a leguttóbbi hogy félünk (félek ) hogy rossz lesz a következő
ennek örülök ......mármint hogy hazaértél
Ja és a bőrdzseki nem ázott át.........hála a téli lekezelés miatt .....ráfújtam egy doboz inpregnálót
Látom szerettek veszélyesen élni !
Megvan már, hogy mikor és hol lesz a klubtali?
Naná.....néha néztem a Lecsó hátsó lámpáját......már ameddig láttam
Utánna Visegrád...Lecsó meghívott egy jégkrémre meg egy kólára. Néztük a telefonokról a fórumot de nem negyon írt senki.
Azután eleredt az eső és hazáig SZ@rrá áztunk.....Szakadó eső, felmart út, orkán erejű szél, Az úton keresztbe kidőlt fák, farmer bőrdzseki, esőruha otthon a polcon és mindezt sötétbe .....NAGYON JÓ VOLT
Megvagyok(ázva)
Mint szőke nő . ...és sikerült???
Lepencén voltunk......sötétbe szerpentin......KIRÁLY....csak arra kellet figyelnem hogy a csík meg az út széle közt maradjak
Merre jártál? Ja, a Lepence.
Engem érdekelne az egykerék iskola, csak egy kicsit később....
Hazaértem!!!!
Lecsó!
Jelentkez be ha hazaértél
Kawanyu!!
Elküldtem a képeket
JÚJJJJJ de jót gurultunk
jó éjt
na jo éccakát, elteszem magam holnapra
... nálunk is
nálunk is