Nem sürgős annyira, mert 17.500 km-nél járok és asszem 18.000-nél van levegőszűrőcsere 20.000 körül meg a gyertya......szerintem 1 hónapon belül ha itt van az jó......mostanában úgysem terveztem hosszabb túrát az anyagi oldal miatt....max. munkába járok vele....
Nem is tudom a Danny mejikkel szokta küldeni, de az csak 1200 Ft szokott lenni......KÖSSETEK új szerződést
a Timespeeddel van szerzödésünk, de az valami 3rugo körül van, de igazábol ezt nem én szoktam intézni.
mennyire sürgös ez Neked?
mostanában a májerekkel elég sürün járunk arra felé leg feljebb elviszem személyessen, attol olcsobbat nem tudok
nnna, végre valaki. belekezdtem a gombapaprikásomba, és mejd kihullott a villa a kezemből, mikor láttam, h senki sem jelentkezett ma.. gondoltam, valami műmájer-vírus kering, és emiatt..
ma nem motorozok, tegnap is csak egy kis kitérőt tettem, nincs időm. költöztetem az irodát. emellett az éjszaka egy fordulásnál meghúzódott a hátam, uh csak úgy tudok fordulni, mint a robotzsaru, egész felsőtesttel. ez vezetésnél igen vicces..
rece - megvan a srác, csak szabon volt, és nem ott hagyta a moccot.
Nem is tudom a Danny mejikkel szokta küldeni, de az csak 1200 Ft szokott lenni......KÖSSETEK új szerződést
Már megint gurulni akarsz
mennyire sürgös ez Neked?
mostanában a májerekkel elég sürün járunk arra felé leg feljebb elviszem személyessen, attol olcsobbat nem tudok
Szóval a nagy kérdés az lenne, hogy el tudod e küldeni futárral a gyertyaszettet (4x1750 Ft) meg a levegőszűrőt (7550 Ft)?
Itt vagy még?
sok sikert az uj melohelyhez, bár lesz-e még egyszer olyan jo kollégáid, mint az itteni helyen
Aki este jönne gurulni, hívjon! 06-70/618-7929. A szokásos...
a moci sajna marad itthon
ma nem motorozok, tegnap is csak egy kis kitérőt tettem, nincs időm. költöztetem az irodát. emellett az éjszaka egy fordulásnál meghúzódott a hátam, uh csak úgy tudok fordulni, mint a robotzsaru, egész felsőtesttel. ez vezetésnél igen vicces..
rece - megvan a srác, csak szabon volt, és nem ott hagyta a moccot.
honadbébi - grat a vashoz ismét!!
nnna, dolgozzunk.
Mindenki motorozik?? Úgyse hiszem
Amúgy JÓ NAPOT!!
lehet, hogy tényleg áldozat lett szegény?
de jó ilyenkor felébredni végre ma nem dolgozom