ááááá
Ügyeltem, hogy a vertikális sík más arányban torzítsa a léptéket, mint a horizontális.
így a pontos ívek egyenlőre nem kiszámíthatók, valamint a tervezési sebesség is ismeretlen a "nyilvánosság" számára...
Ebből levezethető, hogy egy LEGO lapokból kirakott pálya is pontosabb infokat adna, mint ez a rajz...
Közkívánatra feldobtam a képet...
Természetesen Májer tagoknak be lesz építve a pályába egy digitális kijelző, ami a testmagasság alapján menet közben kivetíti az ideális ívet és az ajánlott sebességet is.
És ugye az úgy lesz, hogy Műmájer-klubtagoknak 30%-kal kevesebb kanyart kell megtenniük, és így sokkal jobb időket tudnak majd menni, ugye ugyeeeeee? Lééééécciii!!!
Beszkennelt változatom nincs a tervekből, de a most épülő szakasz így néz ki:
jobbra, balra, balra, jobbra, balra, jobbra, jobra, jobbra, balra, jobbra, jobbra, balra, jobbra, balra és CÉL!!!
Na igen... Ebben még semmi különös nincs, de amit épp készítek:
Kakucsi (M5 mellett) Hungarocart-Ring költségvetése!!!
Juni végén aszfaltozzuk, ha jól megy...
szélesség: 8 m
hossz: 1007,3 m
pályavariációk száma: 11
Szia Karmi,
válni akarsz és apiszkos munkát ránk bízod
nem rossz ötlet
szerintem még a szomszédod is elválik tőled, ha ez az agyalágyult banda be teszi oda a lábát
Ügyeltem, hogy a vertikális sík más arányban torzítsa a léptéket, mint a horizontális.
így a pontos ívek egyenlőre nem kiszámíthatók, valamint a tervezési sebesség is ismeretlen a "nyilvánosság" számára...
Ebből levezethető, hogy egy LEGO lapokból kirakott pálya is pontosabb infokat adna, mint ez a rajz...
Vagy tévedek Ügyvéd Úr?!???
Természetesen Májer tagoknak be lesz építve a pályába egy digitális kijelző, ami a testmagasság alapján menet közben kivetíti az ideális ívet és az ajánlott sebességet is.
(Box utcában ingyen szervíz, benzin, napellenző tartó hiányos öltözetű hölgyek -esetleg urak...)
jobbra, balra, balra, jobbra, balra, jobbra, jobra, jobbra, balra, jobbra, jobbra, balra, jobbra, balra és CÉL!!!
hol is van ez pontosan????????
Képzeljétek!!!
Dolgozok mint a kavics!
Na igen... Ebben még semmi különös nincs, de amit épp készítek:
Kakucsi (M5 mellett) Hungarocart-Ring költségvetése!!!
Juni végén aszfaltozzuk, ha jól megy...
szélesség: 8 m
hossz: 1007,3 m
pályavariációk száma: 11
válni akarsz és apiszkos munkát ránk bízod
nem rossz ötlet
szerintem még a szomszédod is elválik tőled, ha ez az agyalágyult banda be teszi oda a lábát
hááát persze, h megyünk. mulatunk is. esetleg ott is alszunk. és viszünk táncosnőket meg kurvákat
Felhívtam az Euroringet, hogy június 7-én szabad-e: igen, nyílt nap van, lehet oda szervezni a klubtalit.
Mármint, ha az érzelmi viharok akkorra elmúlnak
Utánna esetleg hozzánk is benézhetnétek, hiszen a házunk előtt dübörögne el a díszes társaság.
Ha tetszik az ötlet szóljatok, mert akkor elkezdem szoktatni a feleségem a gondolathoz