Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha attól neked jobb, gondolok rád is, ha gondolod..
És? Nem félek Tőle.
Tudtam, hogy félre magyarázzátok majd. Hülye pasik.
donnie darko
te mondtad (ki)
elég gyakran gondolok nőkre. az akkor most neked jó?
Jaaaa, tééényleg, bizti Túróra.
szerintem nem a nőkre gondolt
Végre valaki a nőkre (motoros) is gondolt.
ááááá
Ügyeltem, hogy a vertikális sík más arányban torzítsa a léptéket, mint a horizontális.
így a pontos ívek egyenlőre nem kiszámíthatók, valamint a tervezési sebesség is ismeretlen a "nyilvánosság" számára...
Ebből levezethető, hogy egy LEGO lapokból kirakott pálya is pontosabb infokat adna, mint ez a rajz...

Vagy tévedek Ügyvéd Úr?!???
Ezt te rajzoltad? Ez már lassan az ipari kémkedés, és a hadititkok kiszivárogtatásának határait súrolja!
Közkívánatra feldobtam a képet...
Természetesen Májer tagoknak be lesz építve a pályába egy digitális kijelző, ami a testmagasság alapján menet közben kivetíti az ideális ívet és az ajánlott sebességet is.

(Box utcában ingyen szervíz, benzin, napellenző tartó hiányos öltözetű hölgyek -esetleg urak...)
És ugye az úgy lesz, hogy Műmájer-klubtagoknak 30%-kal kevesebb kanyart kell megtenniük, és így sokkal jobb időket tudnak majd menni, ugye ugyeeeeee? Lééééécciii!!!
Nem, csak, hogy "örökéletre" lesz belépőnk, hanem be fogunk építeni egy CHEAT-et is és "örökéletünk" is lesz...
Beszkennelt változatom nincs a tervekből, de a most épülő szakasz így néz ki:
jobbra, balra, balra, jobbra, balra, jobbra, jobra, jobbra, balra, jobbra, jobbra, balra, jobbra, balra és CÉL!!!
Lumbi: ma este én ráérek, majd tudasd velem, mikor mennél gurulni, és megyek veled, hogy lealázzalak... akarom mondani hogy együtt guruljunk, békében!
És persze nekünk lesz oda ingyér VIP belépőnk, örökéletre ugye?
tgyene, ha nem ipari titok, akkor azonnal kérünk egy nyomvonalat.
hol is van ez pontosan????????
Sziasztok!!!

Képzeljétek!!!
Dolgozok mint a kavics!

Na igen... Ebben még semmi különös nincs, de amit épp készítek:
Kakucsi (M5 mellett) Hungarocart-Ring költségvetése!!!
Juni végén aszfaltozzuk, ha jól megy...

szélesség: 8 m
hossz: 1007,3 m
pályavariációk száma: 11

Szia tomato, az ígért R1 motoros jetski képek .
Szia Karmi,
válni akarsz és apiszkos munkát ránk bízod
nem rossz ötlet
szerintem még a szomszédod is elválik tőled, ha ez az agyalágyult banda be teszi oda a lábát
remek
szegény asszonka...

hááát persze, h megyünk. mulatunk is. esetleg ott is alszunk. és viszünk táncosnőket meg kurvákat
Jövő szerdai klubtali:

Felhívtam az Euroringet, hogy június 7-én szabad-e: igen, nyílt nap van, lehet oda szervezni a klubtalit.

Mármint, ha az érzelmi viharok akkorra elmúlnak

Utánna esetleg hozzánk is benézhetnétek, hiszen a házunk előtt dübörögne el a díszes társaság.

Ha tetszik az ötlet szóljatok, mert akkor elkezdem szoktatni a feleségem a gondolathoz