Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja-ja, ich komme... gut-gut fickeln... vagy valami ilyesmi...
De gááááz volt, a tehenészfiú és a fejőslány és néha látszott, hogy nincs köztük fizikai kontaktus! No, ekkor dölt bennem össze egy világ
lelki fejlődésem szempontjából meghatározóak voltak ezek a remekművek (azóta is csak kantáros naciban és szénakazalban érzem igazán jól magam a csöcsösfaros lányokkal)
Látom Te is csak a szövem miatt nézted.
Nyelvlecke
ezek szerint hasonló kultúrkörben cseperedtünk fel..
én csak arra emléxem hogy

spritz meeeeeeeehr
nem tok németül tisztességesen, max annyit, amennyit a sat1-en és a pro7en elcsíptem tinédzser koromban a pikáns, este 11kor kezdődő bajor filmekből.. Heidi és Jürgen párbeszéde pedig kb ennyiben merült ki: schneller, schneller.. spritzen.. guuuuut
BUÉK mindenkinek.

És jó reggelt.
nekem is mennem kell!
Lum! Én is szeretnék nevetni! Lefordítod németre??
lol
Na,mennem kell,legyetek jók...
a nap vicce!!!!!

A panda enters a restaurant and orders lunch. He eats the food, then drags a gun, shoots the waiter dead and leaves. The barkeeper runs after him.
- Hey! You shot my waiter, and you haven"t paid for your lunch!
- Sure, I am a panda.
- So what if you"re a panda?
- Well, go home, take a look in the Webster"s, and read what it says about the panda.
The barkeeper runs home, opens the dictionary, and it reads: Panda. A mammal, resident in Chinese forests. Eats shoots and leaves.
Pont nemrég olvastam hogy van köze...
de azt is tudjuk, hogy nem sok köze van a potenciához...
Viszont mivel tudjuk hogy a túlzott kávé fogyasztás ártalmas,vesztettél is egyben...
Egyetlen Szerelmem! Azt hittem, ismersz
dejó
Mert az élet egy örök körforgás...
Milyen túlbuzgó vagy!
Nem akarsz helyettem délután melózni?
Nyertél.....
induljuk hirteln fel és ha már jól felhúztuk magunkat, akkor azzal a lendülettel foglaljuk vissza Erdélyt!!!
Drága! A harmadikon is túlvagyok, mert fáradt vagyok...
Dehogynem. Mé kell idén is dolgozni amikor tavaly is ugyanez volt?