Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fiatal vagy és bohó.. több vasat tartasz a tűzben?? ej-ej! majd megbánod..

látod, az én koromban már ilyen hibát az ember nem követ el
Semmi. Maradt a másik.
télleg! mi lett a 23-as luvnyával?

a hondás hornettet akarom!!!
Igen, jobb lenne ha szerelmesen incselkednél itt a fórumon valami huszonéves csajjal, lehetőleg oldalakon keresztül! Hehe...
tudod, mindig felizgatsz, ha a szerénység erényével operálsz
msn: kawaanya@hotmail.com
No comment ....
Ehhez komolyan nem értek... a szakzsenikre bízom ....
ez is uncsi?
az utóbbi két hozzászólásról mi a véleméned kawaanya??
Csak a klasszikafilológia bizonyos paradigmatikus mátrixában, beleértve a tér-idő kontinuum adott pillanatbeli neurofiziológiai stációjának leképeződését, kolléga!

Bruhahahahahahahahahahahahahahahahah
az a gerontopresszionizmussal rokon értelmű szó, kicsit edekváltabb jelentéstartalommal.. ugye érted? kellően egzakt volt a definíció?
Tudom, bezzeg az empiriokriticizmusról nem beszélünk! Na AAAZ micsoda téma lenne.
Először is megtudnám mit jelent a szó...
Aljas rágalom!!!
Nem érdemes visszaolvasni... Eléggé unalmas téma volt
semmi extrém.. ki beszélt itt erről? egyszerűen arról van szó, hogy ami nekünk természetes, napi rendszerességgel megélt élmény, az a társadalom döntő többsége számára nem feltétel nélkül elfogadott..

a kilenc hónapos kutyás dolog télleg új volt, de hát erre való az információs szupersztráda, nem? folyamatosan feljlődök.. de még hova??
da azt valld be, nem vágtad, hogy a kilencedik hónapban már nem ildomos a nőt partyba vágni egy kutyával...
Ja, az extrém? Szerintem az itt mindennapos téma.
Kérlek Lum!!! Neeeee!
ha visszaolvasol, van egy jó 10-12 oldalnyi értekezés a terhes és a gruppen-homofób-nekro-animal-pedo-fétis-szex előnyeiről/hátráyairól
Halljuk!
nem kell ahhoz ünnep, elég 1-2 perverzebb téma
Ja, csak ami nem Yamaha, azzal nem lehet MOTOROZNI, mi?