Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

B.U.É.K. MINDENKINEK
na sehol senki?
most jöttem meg Szfehérvárról, haverom lerobban a kamionnal oszt kellet menni menteni
már el is felejtettem milyyen az mikor az ember 3 orán keresztül görnyed a felbillentett fülke alatt.
a végére már a lábamat se éreztem.
Nahát, hogy ma milyen motorozós idő volt.
Csak azért nem mentem, mert tönkrement a csizmám zipzárja.
Bár lehet, hogy így úszom meg olcsóbban.

Mindenkinek BUÉK! Még pár hét és itt a tavasz, mehetünk motorozni.
na jelentem kuss van a fórum on.
és 3 rajz kész a 4 ből tiszta ügyes vok
már csak 1 van de azt meghagyom holnaplra mára elegem van a kibaszott vékony vastag közepes vonalakból.
Az tövig puncsolok.
PUNCS
ÉN bocsánatot kértem. AZÉ
Mer" szóra sem érdemes vagy, azér" és igazán visszaküldhetnéd postán a tetriszemet!! má" egy éve kölcsönkérted
Én rólam nem is tett elómlítést
nem szégyen,én is gyakran felsírok álmomban.
Feleim!

Erre mondják, hogy nagy az Isten állatkertje (apuci gondolom titeket is elvitt nemrég), és nyitva van az ajtaja (nem apunak az ajtaja, hanem az állatkerté, mielőtt bárki nem értené)...

Nem is írok már mást, mert az nem lenne szalonképes (szalon: nem egyenlő azzal, amiből a szaloncukrot csinálják, mert az más.)

Szerintem tetriszezned kéne Jab, kishapsi, te meg minek majmolod a hülyeségeket??
Na cső!
sz.tem abberált a koma
fura a humorérzéked
Nem értem mi a feszkó.
Aljas rágalom!!!
Engem? Bátor......
most akkor meleg is vagy, esetleg csak nem tudsz a virsli ujjaiddal rákattintani az előzmény gombra, hülyegyerek????
oda akartam irni hány hozzászolás van még hátra de sose találtam el, elöször jab gyorsabb volt utánna meg hát nem az erőségem a matek, de végül harmadiknak eltaláltam.
Szerelmem! A kiccsávó hülye jelzőkkel illet
menni kéne rajzolni de nincs kedvem
pedig még 4 rajz hátra van
kérlek ne legyél már te is hülye...
Szilveszterkor mi a programotok?
3764
3766