Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt!!! szép évet!

nálam semmi xtra nem történt, azon kívül, hogy ennyi viszkit még SOSEM ittam egy este alatt! reggel meg vtlenül bevettem a szállásadóm barátnőjének a fogamzásgátló tabiját,nyilván, mert olyan kis vicces bigyónak tűnt..

na dolgozzunk, van tennivaló 2006-ban is!!!
Túl sokat buliztam szilveszterkor.... És tegnap zombiként mszkáltam a lakásban (nappal nem tudokaludni)....

A pók panaszbizottságot meg nem értem, miért fordultak volna hozzád??????
kiváncsi lennék hogy milyen volt az előző 12 óra... nálam járt egy pók panasz bizottság!

LX
Jóó reggelt
Felállítottam az új alvásirekordomat: 12 óra! Egyhuzamban
Boldog Új Évet
és -5 mp-t mindenkinek, no meg sok sok "túrakilómétert" mindenféle baleset nélkül!

LX
Hali Chris!

Miféle piálásról beszélsz???!??
Nem arról volt szó, hogy a hűtőben található borból, meg sörből ihattok???

-megmondalakatanítónéninek...
Boldog Új Évet mindenkinek!
Hella műboyz és műgirlz!

BÚÉK mindenkinek!
Én nem teljesen emlékszem a bulira, állatólag koccintottunk is a haverokkal... Én nem emlékszem erre (sem)
Elég Lumbergh-esre vettem a figurát, pedig nem akartam. Csak hát sikerült egy röpke óra alatt lerészegedni elég egészségesen.
De az elejére emlékszem, az jó volt, ordított a zene (házibuli nálunk), én táncoltam is (hűű, az nem volt gyenge ), meg reppeltem, meg haverommal Linkin Parkot énekeltünk... aztán már csak arra emlékszem, hogy leültem egy kicsit (na itt kezdődik mindig a baj) és az a rohadt szoba elkezdett forogni. Ezt mondjuk a többiek nem vették észre . Pedig így volt, éreztem! Aztán már csak az ágyamra emlékszem. Pedig még volt a kettő között valamenniy idő (amikor többek között kocc. is volt na ez teljesen homály. Sikerült egy poharat is eltörnünk... vagy eltörnöm... vagy valakinek.).

Nos hát BÚJJÉK mégegyszer!
Ja, és legalább fél évig semmi piát nem akarok látni. Hverommal ma reggel azon röhögtünk (másnaposan, kóvályogva, fáradtan, miközben próbáltuk a lakást néhány óra alatt emberi formába terelni), hogy van az a reklámszöveg, hogy: "most találkozhatsz Jack-kel" (Jack Daniels "barátom" is ott volt a bulin, meg a piros Johnnie Walker, rögtön a Finlandia-féle narancsozott vodka után ). Hát. Jack-et egy ideig most nélkülözöm, asszem. Ide most egy gyomorforgató szmájli jönne.

Csáp!
Ja, ez lemaradt az előbb!
Stipistopp 4. - 5. hely!

BUÉK! Mindenkinek!
Hazaértünk mi is!
Bográcsoztunk egy ütős kis őzpörköltet.
4en főztük ecccerre, úgyhogy gondolhatjátok milyen lett...
A felismerhetetlen mellékízen kívül kissé recsegett a falatokban a koksz, ami belekerült, amikor felrobbant valami 0. tipusú dolog a tűzben...
Egyébként klafa volt a buli!
-még tüzijátékoztunk is, meg minden... /természetesen teljesen legálisan.../
(még számlám is van a cuccról!!! )
És szeretném leszögezni, hogy a mellékelt kép pedig nem idén készült kb. 22:37-kor, hanem a múlt évben, amikor még teljesen legális volt a látható "felszerelés"...
BÉKÉS BOLDOG UJÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK!
Én hulla vagyok...
Én vagyok a második az idei évben ezen az oldalon...
És ez az év az én évem lesz
Én vagyok az első az idén
Nagyon jó volt a buli , ahol voltunk
Most próbálunk még csak lefeküdni
Szóval B.U.É.K.
Tudom,nem nagy szám,de én ezzel a majrécsíkgyilkos képpel kívánok minden kétkeréken guruló főemlősnek benzingőzben,adrenalinban gazdag ÚJÉVET!!!
Ha még nem mondta ma senki, úgy Boldog ÚjÉvet és Sikerekben gazdag bla-bla-bla-t Kívánok ezúton mindenkinek...!
"megba@ssz@ a kurv@isten, motorosnak párja nincsen..." és "akkor voltam igen boldog, mikor három napig állt a f@szom..." Blöro
Boldog Új Évet mindenkinek!

Szinte már érzem az új szezon égett gumi szagát.

Igyatok jó sokat!
Boldog új évet minden motorosnak!!!!
Killométerekben gazdag új évet motoros barátaim!
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN MOTOROSNAK!!! és persze a még nem motorosoknak is!

én most indítok, még beugrottam netezni 1 percre, aztán tűzök velencére! egy laza szauna, némi pezsizés, és irány az éjszaka!!

mindenkinek jó mulatást!!! már csak olyan 60-70-et kell aludni ahhoz, h újra motorozhassunk, uh senki se igya halálra magát!!!

lumbergh atyátok
Ezt komolyan ki kellene próbálnunk... mármint a quadozást....

B.U.É.K mindenkinek
Bulizzatok hatalmasat, én is azt teszem ma ... Ja, és szóljatok rám, hogy ne igyak pezsgőt!!!
Tomato!

Képzeld, tegnap voltunk sétálni!!!
(kocsi nélkül...)
Szinte magamra sem ismerek...
vannak bizonyítékaim is:
(de mint látod messzire azért nem mentünk...)
Látom tgyene a "milliomosék"(szomszéd) megint őrjöngnek
Kawagirl!

Itt vannak a szomszédék...
Igazából 3an voltak, de nem akartam kivágni az ablakot és villogni a fényképezőgéppel, úgyhogy csak csendben résnyire nyitottt ablaknál lőttem le őket.
Asszem paparazzinak nem lennék jó.
De belegondoltam, hogy én sem örülnék, ha tök idegenek fényképezgetnének, ezért ilyen a minőség...

-t-
Kellemes "utolsónapot" mindenkinek!!!

Legyetek jók, ne petárdázzatok, mert az csúnya dolog, Éjfélkor koccanjon mindenki (természetesen kölyökpezsgővel), aztán lefekvés!!!

Jövőre, veletek, ugyanitt (is)!
Mi minnyá indulunk Lippóra. Ez lesz a 100. év, hogy ott hepajkodunk.

Szóval üdv mindenkinek és akivel idén már nem beszélnék, annak Boldog Új ÉKet kívánok!!!

-t-
hali! kösz az infót. úgy néz ki meghoztam a döntést bár elég nehéz volt.
Szerintem yamaha xt600 lessz belőle. egyszerű kezelhető, szerelhető, és nincs az ember az utakhoz kötve. Elég sok motoros ismerősöm van mivel motorozok én is egy ideje, csak sajna círka 7 év kihagyás után most nyílt lehetőségem újra gépet venni, igaz csak 5kilóm van azért nehéz volt választani olyat ami megfelel minden kitételnek. Igaz nem álmaim motorja, de motor és ez a lényeg. Annyi forumot néztem át amennyit csak találtam sehol nem írtak rosszat róla. Csak nem egy versenygép és nem száguldozásra való, viszont én abból már kinőttem, asszem. Amúgy meg inkáb chopperes tipus vagyok, kevés henger szép hang, csak ennyiért csak öreget lehet kapni, az meg nem pálya h mindíg szereljem, minden nap kelleni fog a gép. Köszi a jótanácsokat srácok. Ha megvan a gép bemutatom.
Hali mindenkinek és boldog újjjjjjjj évet kívánok!!!!!!!!!!!