Na végre valaki mond róla valamit, a gumiszerelőműhelyben csak pislogtak, meg hümmögtek, hogy 67kilóért BIZTOS jó gumi...A kereket meg ma igazítottam irányba, a láncfeszességállítással együtt
Mesélj, mit kell tudni erről a gumiról? Azt már ennyi idő alatt is érzem, hogy jobban tapad, mint a Brigi Battlax 57...
Nekem pénteken lett meg múlt héten a Pilot ROAD...drága volt, jól mutat, van benne kb. 300km azóta, ennyi. Nagyon nem tudok még mit mondani, itt a Duna-Tisza közében nem sok szerpentin van
Elfogyott a hátsó a YW-ben.
Így 17-et beletekerve nyáron, télen, esőben, szárazon, melegben, hidegben, hegyen-völgyön, egyenesben: nekem bejött. Azt, hogy tavaly megcsúszott esőben, hidegben hegyről le két személlyel, még most is állítom, de 17e ennyi volt vele az össz probléma. Jó kis gumi.
Jössz honda napra?
Mesélj, mit kell tudni erről a gumiról? Azt már ennyi idő alatt is érzem, hogy jobban tapad, mint a Brigi Battlax 57...
SZERINTEM! ! ! ! ! !
Ez tuti.
Így 17-et beletekerve nyáron, télen, esőben, szárazon, melegben, hidegben, hegyen-völgyön, egyenesben: nekem bejött. Azt, hogy tavaly megcsúszott esőben, hidegben hegyről le két személlyel, még most is állítom, de 17e ennyi volt vele az össz probléma. Jó kis gumi.
De elég sokáig bírja. Végül is Yamaha motor