Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt van még néhány kép
M3 SHELL kivezető - Fót - Aszód - Kartal - Galyatető- Parád - Pétervására - Egercsehi - Bélapátfalva - Szilvásvárad - Mályinka - Újmassa - Lillafüred - Hollóstető - Felsőtárkány - Eger - Egerbakta - Recsk - Parád - Gyöngyös - 3-on haza. Gyönyörű volt az erdő........meg a több szinbe játszó lehullott falevelek.
De SOHA TÖBBET Kerepes felé Inkább megkerülöm a várost. Bazi nagy dugó volt a városba bevezető szakaszon a Csömöri HÉV átjáróig. Azután meg mintha ciánoztak volna.
Jobbulást Vigyázz magadra..........
Ü
Ti motoroztok, én meg itthon lök betegen hétfő óta
Milyen szép helyeken motoroztatok!?!
Kúttól-kútig. Ezzel nem sikerült fájdítani a szívemet!
Milyen volt az Újmassai szakasz?
De megáltunk csak Jena fényképezett. Én csak néhány képet csináltam a telefonommal. Amúgy 436 km. volt a vége és NAGYON JÓ VOLT Élveztem minden percét. Reggel 9-40-kor indultunk és 17-re értünk haza . .
Íme az a néhány kép
Úgy látom meg sem álltatok fényképezni!
Szép napot nektek
Majd este rakok fel képeket a mai gurulásunkról A mai cél 420-430 km. Észak-Kelet magyarország
Jó utat magunknak
Jónapot nektek!
Fúú, itt tiszta ratyi idő van!Szakad az eső, és minden dzsuvás, lehet, akkor mocizás helyett elmek kicsit dagonyázni meg freerideozni!
Keletre (amerre mész) jó időt mond
Én olyan kettő után megyek.........remélem addira már kicsit jobb lesz.....de ha nem akkor is megyek Olyan nosztalgiafeelingem lesz legalább a szakadó esőtől!
Igen van...............
Csak tegnap kicsit beszunyáltam du.-n meg este. (hiába 20 éves a szívem, testem ezt nem tudja )
Ma aki gurulni megy, keletre menjen. Ott talán jó idő lesz.
Van itt valaki?
Hy!
Tomato, nagyon jók lettek a képek, nekem az a ködös tetszik a legjobban, szerintem ha felnyomád a bikepicsre, akkor simán a date képe lenne! Én ma nem voltam, valahogy nem volt kedvem mocizni, de tegnap nagyon hajtottam a "kistüzért"!
Szép jó napot!
Én hazaértem éppségbe (remélem Zulu is) Nagyon sirály volt. 503 km. lett a vége.
Reggel 7 45-kor indultam. Székesfehérvárig minden rendbe. Azután a köd besűrűsödött. Néha a GPS szerint mentem, mert nem láttam az útból szinte semmit Siófokon találkoztam Zuluval. Irány dél, hátha kisüt a nap. De NEM Szerintem rosszabb a köd mint az eső. Esőbe legalább látsz valamit, de a ködbe az a finom permet "rátapad" a plexire és állandóan törölni kell. Pécs előtt azért kitisztult, de maradt a felhős párás idő. Pécs azután Szekszárd. Szekszárd előtt rá a 65 -re. Tamási ott el jobbra Simontornyáig. Itt elbúcsúztunk Zuluval. Ő vissza a 64-n balaton északi részén haza. Én tovább a 61-n Dunaföldvár, ott át a hídon Soltig. És láss csodát. Ahogy átértem a dunán, mindjárt kisütött a nap. Gondoltam csinálok egy-két jó képet a vasról, (Beállítva a szép fa elé ami ugyan olyan szinű mint a motorom) de persze pont akkor adja meg magát a fényképező. De sebaj tovább hazafelé. Persze hogy az 51-st felújítják és csak araszolva lehet menni úgy 15-21 km-t.Azután csatlakoztam egy 2 motorosból álló "konvojhoz" Taksonyig. és most itthon ülök a JÓ MELEG szobában. 16 órára értem haza. Nem volt Vár nézés és Ebéd se. Csak MOTOROZÁS . .
Képek:
Velence1
Velence2
Köd
Pihenő
Zulu
köszi!
Én is lépek, jó éjt!
DVD
Na most már én is megyek
még egyszer Jóccccccakát
Na jó éjt,holnap meló!
Bp. 7-s úton Siófok - 65-s út Iregszemcse - Nagykónyi - 61-s útonDombóvár - 611-s Sásd - 66-s Pécs - 6-s Kakasd - 65-s Zomba - Tamási - 61-s Dunaföldvár - Solt - 51-s Bp.

Ez kb. 470 km

De csak Én meg Zulu megy
Suli van. Hová mentek?
Nekem Mike Tomi csinálta.
Már nem emlékszem az árra. De ha felhívod, akkor felvilágosít
tomato!Bocsi a kérdésért de én is gondolkozom a bukóm átfényezésén azt szeretném kérdezni hogy a tiéd átfényezése mennyibe került?