Kawagirl!!
Feljöhetnél du. hozzánk......még mindig beteg vagyok, és nem tudok segíteni a gyereknek a matekba (3.-os anyag ).....szóval kéne 1 kis segítség
Tegnap délben mociztam egyet, gondoltam elmegyek Szegedre az új pályán, mivel most ingyen lehetett(nem mintha szoktam volna matricát venni ) közlekedni. Picsa hideg volt, így Félegyházán megfordultam(Kecskemétről indultam ) és gyorsan bezúgtam az asszony szaunájába. Szerintem tegnap én voltam a leggyorsabb magyar gyerek, vagy
ment valaki más is 250 felett?
Akkor feküdjünk eggyütt .....izzadjunk egyszerre
A matek nem volt az erősségem, de 3-os koromban 4es voltam belőle
Msn-en szívesen elmagyarázok bármit...
Feljöhetnél du. hozzánk......még mindig beteg vagyok, és nem tudok segíteni a gyereknek a matekba (3.-os anyag ).....szóval kéne 1 kis segítség
Amúgy szeva Pimpi......rég láttalak(szombaton)
Tegnap délben mociztam egyet, gondoltam elmegyek Szegedre az új pályán, mivel most ingyen lehetett(nem mintha szoktam volna matricát venni ) közlekedni. Picsa hideg volt, így Félegyházán megfordultam(Kecskemétről indultam ) és gyorsan bezúgtam az asszony szaunájába. Szerintem tegnap én voltam a leggyorsabb magyar gyerek, vagy
ment valaki más is 250 felett?
pontosan milyen területen?
http://messenger.msn.com/xp/downloadDefault.aspx
magyar, teljesen érthető. Még én is megtudtam csinálin. Egy jótanács, ne hotmailes fiókot hozz létre, hanem a sajátod regisztráld
es ott leirnak midnent amit tudnod kell
ha tippek kellenek, csak szoljal:D
De hagyjuk ... megoldom...
celozgatasokbol sem:)
legalabbis nalam igy megy..
Nem szeretm az értetlen embereket...
szóval, ez olyan kényszer randi, ahol majd szépen beadagolom neki, hogy MEGÉRTSE, hogy ennek semmi értelme nincsen..
Asszem felveeszek egy sportnacit, lófarokba a hajamt, edzőcipő, szemüveg.. elrettentő leszek... talán megijed tőlem