Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jobbulást!!!!!!!!!!!!!
Akkor feküdjünk eggyütt .....izzadjunk egyszerre
Én is beteg vagyok
A matek nem volt az erősségem, de 3-os koromban 4es voltam belőle

Msn-en szívesen elmagyarázok bármit...
Kawagirl!!
Feljöhetnél du. hozzánk......még mindig beteg vagyok, és nem tudok segíteni a gyereknek a matekba (3.-os anyag ).....szóval kéne 1 kis segítség
drrdzsi@freemail.hu
Nem is megy annyit a kawád ...motor kell oda...YAMAHA

Amúgy szeva Pimpi......rég láttalak(szombaton)
Hali!

Tegnap délben mociztam egyet, gondoltam elmegyek Szegedre az új pályán, mivel most ingyen lehetett(nem mintha szoktam volna matricát venni ) közlekedni. Picsa hideg volt, így Félegyházán megfordultam(Kecskemétről indultam ) és gyorsan bezúgtam az asszony szaunájába. Szerintem tegnap én voltam a leggyorsabb magyar gyerek, vagy
ment valaki más is 250 felett?
Mi a címed? Az enyémet nem írom be..
kawagirl msn?
Arra lettem volna kíváncsi, hoyg mivel kereskedsz, vagy pontosabban mivel foglalkozol...
mármint milyen tevékenység?
Ha ez van neki, a pasit lefoglalom magamnak
Hat30hat, csak nem motorosboltod van??
hohohóó
pontosan milyen területen?
kawagirl én is a kereskedelemben tevékenykedek, ha szükséged van egy dunábtúli üzlettársra...
na en kozben felvettem az oltonyt + a lakkoscipot, muszaj benezzek egy kicsit dolgozni:) majd jovok byez.
mi az MSNed?
MSN cim regisztrálás:

http://messenger.msn.com/xp/downloadDefault.aspx

magyar, teljesen érthető. Még én is megtudtam csinálin. Egy jótanács, ne hotmailes fiókot hozz létre, hanem a sajátod regisztráld

letoltod a messenger legujabb verziojat (7.5 talan) messenger.msn.com rol
es ott leirnak midnent amit tudnod kell
oke:) csak en magambol indultam ki - mint mindenki.
ha tippek kellenek, csak szoljal:D
Hol tudok Msn címet regisztrálni?Nem jöttem még rá...
Szerintem eddig elég konkrét voltam...
De hagyjuk ... megoldom...
a pasiknak csak _ertelmesen_ el kell mondani, hogy megertsek, mert utalasokbol nem ertenek.
celozgatasokbol sem:)
legalabbis nalam igy megy..
Hamar változik a váleményed...
Ez eleve rossz, mert a pasit képtelenség lerázni...
Nem szeretm az értetlen embereket...

szóval, ez olyan kényszer randi, ahol majd szépen beadagolom neki, hogy MEGÉRTSE, hogy ennek semmi értelme nincsen..

Asszem felveeszek egy sportnacit, lófarokba a hajamt, edzőcipő, szemüveg.. elrettentő leszek... talán megijed tőlem