HÚ!! Lum bácsi öregedett egy évet! Gratulálok! Nem gondoltuk, hogy megéred!
Még alig pár hónapja ismerlek, de már láttalak buszfrontközelben, Volvot ijesztgetve, kavicságyban, kómában a Beszkárt asztalán stb.. az orvosi eltiltásokról már nem is beszélve.. és még is sikerült! Jutalmad a túlélésért és egyben az ajándékom:
kihagytam 2 napot, már nem is próbálkozom azzal, h elolvassam a történéseket. valaki kérdezett a vikkendről, hát összefoglalom - voltam balcsin, ittam sokat, h meg ne fázzak, fürödtem termálban, gyógyvízben, löttyedtseggű germán mammerek társaságában, szaunáztam, elmentem a szemesi thomas dizsibe, ahol a 150 (!!!) ft-os gintonic-akció ellenére csak a dj, a két pultos leány és a kis társaságom mulatott féktelenül. fürödtem a balatonban is, de az baszott hideg volt, uh idén utoljára.
most meg dolgozom hajnalig, mert kell. ja, és szeretem a viszkit, a páleszt, a gint, a fehér rumot, a jégert, meg az unikumot is. ezt csak azért írom, mert ma van a születésnapom, és ha valaki netán a lovag utca környékén jár, szívesen megvendégelem az általa hozott ajándékból
pimpi: Nem gyenge vagy. 250-el ebben az időben. Tegnap én is kint voltam. Hát nem volt túl meleg. Amúgy sajnos el kell keserítselek: a repcsi még mindig gyorsabb. De persze szárazföldön azért még tiéd lehet a pálma.
hhornet: Szép a géped, gratula hozzá!
--Télen le húzzuk trilerrel Spanyolig,ott el vagyunk 10 napot éa jövünk haza...
Ez nagyon jó ötlet. Hány fok van ilyenkor Spanyolba?
--Én olyan mocit szeretnék ami neked van csak nam teljesen ér le a lábam a 160 cm---mel..
Szegény kawagirl-nek is uez a problémája a gépekkel. Gondolom utánajártál, hogy lehet-e változtatni vhogy rajta.
majd meseld el milyen volt.. a darab