Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rtl is!

Ez a program az országban.
Nem lesz itt lófasz se! Max nyakonb..sznak pár parasztot.
Tegnap amikor a műszakiról jöttem haza két nemfogadott hívásom volt
Más. TV2 közvetíti élőben az oszlatást! Ku.va média! Nyomja, generálja a
"forradalmat"!
Nekem ez kimarad. Kezd már elegem lenni a technológiából...
Van és kész!
Nyerted ezt is?
Nem érdekel senkit egy ilyen sisakra szerelhető bluetooth bukósisak adapter?
Messzebb nem volt?
Sajnos még én sem rendeltem soha eBay-ről.
Az ára ~110USD. 192Ft-al váltva cirka 22.000Huf.
Ehhez jön a szállítás díja Ausztráliából. Ezt sajnos
nem tudom mennyi, de ha jó vagy angolból, akkor
írhatsz neki, vagy az oldalon gondolom levan írva valahol
A "89-es nem jó a gépemhez, már beszéltem velük a héten A pasinál elő van jegyezve a kívánságom, és hívnak ha lesz olyan, ami nekem kell

Majors: ez kb. mennyi HUF-ban, mindennel együtt? Ilyenről még sosem rendeltem.
Még a Dúzs Petit próbálom elérni...TALÁN tud segíteni
Egy "lelakott"98-as gixxerrel és egy DRZ 400SM-el voltak fent déltől kettőig.
És én nem mehettem
Kawagirl! Nem tudom nézted-e, de racsidepo.com -- akciós termékek, és kb az oldal 1/3ánál van két oldalidom cbr250re, bár "89eshez.
Jó a vö jó a vö és alulról tol, ez tény! De még csak 120ig meg max 6ezer ig, de tecccccetős! Meg a vigyor is állíndósulva még mindig a fejemen! És most már a kanyarokkal és körforgalmakkal barátkozok. Szombaton lehet Polgár felé meg a régi hármason megyek vissza elkerülvén Tiszafüredet...... végig meg nem akarok pályán menni.
Majors: igyexekk szárnyacskát szerezni A bal oldali idom megvan, azt is lefújattam pirosra, csak a jobb hiányzik. Viszont egyenlkőre képtelenség ilyet szerezni.
Megjöttem 104 km-t sikerült gurulnom.
Nagyon sok motoros van Esztergom - Visegrád körül És jó sok lányt is láttam a nyeregben, persze ügyesebbek voltak,mint én
Saját kis 70-80-as tempóban mentem, ebben elég "biztonságban érzem magam", a "komoly" kanyarokat persze elkerültem, a max.sebességem csak 100-105 km volt befelé Szentendréről Bp-re
Elfáradtam
En nem lattam egyet sem.
Nem sok motoros volt, talan 2 ninjaval meg 2 gixxerrel futottam ossze.
Mara na bejon a Vo:Ketto? alulrol tol mi?;)
A haverok is voltak ma a Mátrába és elmonásuk szerint két baleset is volt ma!
Szia Mara!Gartulálok az új motorodhoz,nagyno szép és jó választás volt.
Napot Majerek
Eltekeregtem ma a Matraba hogy kicsit osszeszokjunk:) 1850 kmet sikerult beletennem a busaba multhet ota :) Hazafele mivel ures volt a palya csinaltam egy kis vegsebessegtesztet is.... :)
Kawa csinos lett a CBR grat;)
Karmi lattalak ma, villogtam is de nem vettel eszre :(
Engem biztos megvágott volna
Hali!

Én is hazaértem, 416 km-nél járunk!
Nagggggyon kezdem megszeretni! Viszont nagyon gyorsan meg kell csinálni a különbözetit a két jogsi között mert már megvolt az első, "Na de kedves Márta akkor hogy is van ez a 650 ccm?" kérdést a kedves tányérsapkás fiatalembertől! Igaza van meg minden dehát szép idő van menni kell.... és elengedett!
Szép napot!
Kawagirl: Szép lett! Pláne ha meglennének az oldalsó "szárnyai" is a madárnak
Valahonnan ismerős ez a piros szín
Ma sem sikerült motorra ülnöm
Holnap meló
Szombaton odaláncolom magamat a motorhoz!
Húúúúú, tényleg cép lett!
Szia Judit!Gratulálok,nagyon szép lett a motorod!Remélem idén már élöben is megnézhetem és ha minden jól alakul akkor tudok majd veletetk gurulni is.
Igen, bár letelt fél órába mire életre kelt Az elején 6000ig pörgött ki, majd egyre jobban lelassult, majd szépen halkan leállt. Aztán hívtam Kozmaxot, telefonos segítséget kértem, megkaptam, és most minden HAPPY