Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok
csak sejtem hogy milyen lehet.........de nem akarom megtudni milyen mikor alkatrészre vár az ember

Kawagirl

Holnap összerakod a vasat?

Fóka
Holnap akkor kereslek
Pontosan Tomato ...
nagyon hiányzik....
Nagyon bízom benne,hogy hétfőn megjön a kuplungpálca szimering ,és akkor szerdán
kész lesz....?
Blok ki....szét....össze....vissza
!
Gyógyuljjjjj!
mi van a technikával
Irigyellek!De komolyan!Én még mindig gyalogos vagyok....
kéne
Ma vidéken voltam (Debrecen)..és nem volt időm gurulni a naggyal. Lojzi még nem kezdte a bejáratást a robin

Holnap ha jó az idő, akkor jössz?
Esetleg VALAKI?
te el vagy tíltva
....jó neked
estét

délután jót robogóztam
Filmmúzeum....Öveges Professzor .. ..
Szia!

Én nagyon szívesen vigyázok rá itthon.

Komolyan, ha gondolog, szívesen elhozom, és tőlünk, az ünnepek alatt is elviheted
Én is szívesen elhozom......de akkor még aznap lehet visszavinni 1000-es szervízbe
Hello Mindenki!
Jelentkezem a térkép széléről. Itt egész jó idő volt ma csak a nap nem sütött.
Na ezzel ellentétben én nagyon nem vagyok motorelhozós állapotban. Hulla beteg vagyok több fronton is és van másfél napom meggyógyulni láz szinten és 3 napon, hogy teljesen jól legyek!
Sose vagyok beteg, na de mosttttt!
Szerdán akkor is egészséges leszeeeeeek! Na nehogy már otthagyjam szegény vasat a 4 napos pihin a szalon zárt ajtajai mögött! Max Lum hazatolja , mert felajálnotta, hogy elhozza, csak azt nem mondtam neki, hogy ráülni viszont csak nekem szabad!
Nálunk már megint csepereg az eső!
A holnap nekem nem jó
Majd a jövőhéten bepótolom
Holnap?
Én megyek.....remélem jó idő lesz 12 és 16 közt
Ok.
Az nagyon időjárás függő.....
Majd akkor megbeszéljük...
Viszont a Klub Gyűlést lehet hogy elkéne halasztani péntekre.... ...mondjuk egy gurulás erejéig
öhömm.elöl nekem is annyi.
még nem vettem észre,h nem ok.
próbáld kompresszorral,az nem készít ki annyira.belefújsz 1 bárt és az felerősíti.
Jövő hét (csütörtök után) motorozásilag nállad, hogy áll?