Hello Mindenki!
Jelentkezem a térkép széléről. Itt egész jó idő volt ma csak a nap nem sütött.
Na ezzel ellentétben én nagyon nem vagyok motorelhozós állapotban. Hulla beteg vagyok több fronton is és van másfél napom meggyógyulni láz szinten és 3 napon, hogy teljesen jól legyek!
Sose vagyok beteg, na de mosttttt!
Szerdán akkor is egészséges leszeeeeeek! Na nehogy már otthagyjam szegény vasat a 4 napos pihin a szalon zárt ajtajai mögött! Max Lum hazatolja , mert felajálnotta, hogy elhozza, csak azt nem mondtam neki, hogy ráülni viszont csak nekem szabad!
Az nagyon időjárás függő.....
Majd akkor megbeszéljük...
Viszont a Klub Gyűlést lehet hogy elkéne halasztani péntekre.... ...mondjuk egy gurulás erejéig
Kawagirl
Holnap összerakod a vasat?
Fóka
Holnap akkor kereslek
nagyon hiányzik....
kész lesz....?
Gyógyuljjjjj!
Holnap ha jó az idő, akkor jössz?
Esetleg VALAKI?
délután jót robogóztam
Én nagyon szívesen vigyázok rá itthon.
Komolyan, ha gondolog, szívesen elhozom, és tőlünk, az ünnepek alatt is elviheted
Jelentkezem a térkép széléről. Itt egész jó idő volt ma csak a nap nem sütött.
Na ezzel ellentétben én nagyon nem vagyok motorelhozós állapotban. Hulla beteg vagyok több fronton is és van másfél napom meggyógyulni láz szinten és 3 napon, hogy teljesen jól legyek!
Sose vagyok beteg, na de mosttttt!
Szerdán akkor is egészséges leszeeeeeek! Na nehogy már otthagyjam szegény vasat a 4 napos pihin a szalon zárt ajtajai mögött! Max Lum hazatolja , mert felajálnotta, hogy elhozza, csak azt nem mondtam neki, hogy ráülni viszont csak nekem szabad!
Majd a jövőhéten bepótolom
Én megyek.....remélem jó idő lesz 12 és 16 közt
Majd akkor megbeszéljük...
Viszont a Klub Gyűlést lehet hogy elkéne halasztani péntekre.... ...mondjuk egy gurulás erejéig
még nem vettem észre,h nem ok.
próbáld kompresszorral,az nem készít ki annyira.belefújsz 1 bárt és az felerősíti.