Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Remélem... ma már nem szenvedek vele, majd vasárnap...
Én amikor átépítettem, az összes csavart kiszedtem és papírragasztóval tekertem be
egyenként ill. ha lehetett akkor párban, és ráírtam hova való! Így tudtam viszonylag
gyorsan vasárnap visszaépíteni. Amúgy szereted a puzzle játékot akkor nagy baj nem lehet!
Kitartást hozzá, meg lessz az!
hát először csavarozd be a külső kört a 4-6 csavarral,aztán csukd be a sapit!
a suzi legalábbis ilyen,asszem a hondám is ilyen volt
Nekem 4db csavar fogja
ja, és akkor tegyük hozzá hogy az a KÖCSÖG fényező mindent szétszedett, mindent lefújt, majd darabokban adta vissza az idomokat.
Mindenhol csavarok, alátétek, gumik hevernek... Najó, a legtöbbre már rájötem, hova passzol, de nem vagyok szerelő zseni
Dehogy Az a könnyebbik része lenne
Fényezőm lefényezte a tankot, és az egész tanksapkát kiszedte belőle, erre meg ezüst színt fújt.
Gondoltam, hoyg akkor ezt visszarakom a helyére a tankba, de nem ment.
Oké, hülye fejemmel ismét kigondoltam, hogy ha a kulcsot beleteszem a tanksapkába, és ugy pattintom vissza a helyére, akkor visszamegy...
Nem A tanksapka a kezemben, a kulcs ebben van benne, és nem tudom beletenni a tankba, a helyére
Szia!
estét
Nem tudunk segíteni?
Mi van a tankkal? Nem érnek el a vezetékek?
Figyu béb!

Te a szobádban tartod a vasat?
Csinálj fényképeket, kérj segítséget itt vagyunk és segítünk!
én is szo..tam a tl tankkal,pedig nem ma kezdtem.szép tőled,hogy egyáltalán nekiálltál!
Játszom Ms. Kawabéébet a bénát Technikai összerakási problémám van Picurka tankjával, és már 3 idegrohamon túl vagyok....
Mi történt?
De be kukúltatok
Egy órája semmi
Kicsit sem szép este....
Ízirájder........öcsém.Ízirájder
Szép estét a gósztrájdereknek!
Klafa!
Tgyene!
Szóval itt van....lehet nagyítani
Egy pill. beszkenelem azt a lapot, ahol kinéztem a golyó cikkszámát
Ha nem , akkor így jártam (unk) .....bár még nem tudjuk az árakat ...... Én p..csát nem csinálok a számból