Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jo esetben havonta egyszer elmegyek...
nektek mennyi mindenre van idotok
Ja, és utána jön a bolt, ez lemaradt Bár, ma nőnap alkalmából 2kor eljöhettem bentről
Lehet Kénytelen vagyok minden második napon feladni a cég postáját, ez kb. 30 perc sorban állással együtt Aztán, hogy ezt a gyötrelmet kiheverjem, bemegyek barnulni a posta melletti szoliba
Én meg még most indulok edzeni és utána lesz szoli!
hmmm, ezt a mondatot mintha mar hallottam volna a heten..
No meg én is de már voltam a postán, meg a szoliban, meg vásárolni is
Tadaaaaaam
Én is!
ÉS EZ olyan nagy esemény?
tadaaaaaaam
hazaerteeeeeeeeeeem
Ühümm! Már értem.
Hali Csajok!
Boldog NŐNAPOT!
Mert a SV teljesen nakeden tetszik, a túraneduró meg egy totál más stílus. Plusz a fejidom nélküli nekem jóval kényelmesebb. Üléspozíció stb.
Nem erre gondoltam,hanem, hogy miért nem fejidomos SV-t újítottál be?
Mert tudom, hogy mennyire vagyok még tapasztalatlan és az SV-ről leér a lábam teljsen és elbirok vele. Egy nagy dög túraendúróval mint pl a DL 650, még nem. Esni kelni meg nem olyan vicces minden elindulás megállásnál.
Akkor az SV miért nem olyan lett?
Nem speed hanem túraenduró, szóval elég furán nézne ki felidomozva meg egyebek! Meg ugye az könnyen törik! Nekem meg különösen tetszik a fejidom.
Ugyan én nem vagyok endurós párti, de ez a gép külsőleg szörnyen néz ki. Ha valami normális fejidomot kreáltak volna rá, még szp lenne, de ezzel a szörnyűséggel.....
alacsonyabb motor kell? Vegyél csoppert
A DL-lel a szélesség volt a gond, szóval úgy tünik ő tökéletes lenne! Csak előbb tanuljak emg alacsonyabb motoron normálisan vezetni és addigra ő is kinövi a gyerekbetegségeit ha lesznek.
Ha mindketten felkészültek leszünk akkor talán majd egymásra találunk egyszer.....
Felültem rá moci show-n, egész kényelmes a picike.

Sokkal karcsúbb a DL-nél, nem biztos, hogy fel merném dobozolni annyira.
Köszi mindenkinek
Tegnap láttam először élőben!
Imádom!

Ezt még nem olvastam! Köfi
köszönöm!