Időjárás függvénye!
Én is azt mondtam bent hogy , "lehet hogy nem jönnék szombaton".........Ha szép az idő, akkor motorozok......ha nem akkor dolgozok mert inkább máskor venném ki a szabit.
Hogy nállatok mikor kell szólni az a Te "nyomorod" .....Na jó csak vicc volt! Itt pl. esőt mond szombatra
Amikor összemorcoltam még februárban az egyik HR-essel készültem rá...
Megnézni Valenciát 2.5 hét múlva. De aztán a főnököm lezsírozta a szabijaimat, szóval mégsem.
Anapolina, vagy valami ilyesmi a cég neve.
Spanyolok.
Állítólag nincs márkaképviseletük, csak eljöttek bemutatkozni.
Szóval a Balaton megkerülés helyett szervezz Spanyol túrát...
Megkérdezted azt a barátodat, akit meglátogattunk csütörtökön a kiállításon, hogy mi volt annak cégnek a neve, aki velük szemben prezentált? Megtetszettek a kabátjaik, csak nem volt időm visszamenni másnap.
Hálló Mindenki. Igen Móvárról indulok, Veszprémben csatlakozok a társasághoz. Szeretnék a sor végére kerülni, mivel nincs tükröm és utálok fél szemmel hátrakukucskálni Szezonkezdésnek egynapos tekergés tökéletes lenne. Nekem a szombati program kilőve, csütörtök, péntek vagy vasárnap megfelelő. Üdv: OGre
Passzolok szombatra. Ha vasárnap jó idő lesz, gurulok.
Én is azt mondtam bent hogy , "lehet hogy nem jönnék szombaton".........Ha szép az idő, akkor motorozok......ha nem akkor dolgozok mert inkább máskor venném ki a szabit.
Hogy nállatok mikor kell szólni az a Te "nyomorod" .....Na jó csak vicc volt!
Itt pl. esőt mond szombatra
Próbáld innen
Én nem láttam Spanyolokat a listában...
Megnézni Valenciát 2.5 hét múlva. De aztán a főnököm lezsírozta a szabijaimat, szóval mégsem.
Gyalogos kép!
Spanyolok.
Állítólag nincs márkaképviseletük, csak eljöttek bemutatkozni.
Szóval a Balaton megkerülés helyett szervezz Spanyol túrát...
próbálom hívni.
Megkérdezted azt a barátodat, akit meglátogattunk csütörtökön a kiállításon, hogy mi volt annak cégnek a neve, aki velük szemben prezentált? Megtetszettek a kabátjaik, csak nem volt időm visszamenni másnap.
Sikerült elintézni!
H, K, Sz szabi!
Gondolkozok egy Szombati szabadnapon...
Sajnos ma NEM TUDOK MOTOROZNI ...pedig itt CSEPELEN megint van vagy 20 fok....a napon még több
Mármint engem,dolgozni! Csavarogni.
hogy fogok igy motorozni munka utan?
Itt vagy már, vagy még értekezel/ebédelsz?
Nem veszel fel? kiválóan tudok csavarogni!
probalok nem eloreborulni es elaludni a billentyuzeten...