Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

javaslatot tettem okoska.
leszarom merre megyünk (ha megyek) , szervezni meg nem akarom. kawabébet okosítom . tehát kuss pofa be Zseni
gyertek kalocsa felé. szar utak, nulla kanyar, ingerszegény környezet, viszont én ott leszek az unokaöcsém első születésnapján
ha despota vagy, ne írd a végére, h szerintem. lúzer
legyen egy falkavezér má. mondja meg merre mentek, mert a demokráciának semmi esélye nincs egy ilyen túrán.....
ide mentek, ekkor meg ekkor, aki akar legyen itt meg itt.

tanulj sheriff!
Tejeey útvonala király.
legyen az, hogy fél 10-kor találka 10-kor indulás. meki az osztyapenkónál. aki bújt, aki nem ennyi.

szerintem.
Sok minden nem történt Köv. hétvégén mennénk gurulni, h aaz időjárás is kegyes lesz Ötleteket várunk még mindig.
Oooooo, ha en ezt tudtam volna
na majd legkozelebb szoljal, ok?
ráadásul nem volt itthon netem, mert feltúrtam a szobát. lemaradtam vmi lényegesről? menés, klubtali, stb?
csákó. jaja, még nagy a pörgés, meg közben összeraktam egy kisebb szobányi szekrényt is hobbiból. de talán a 7végére végzek, és felébresztem a motort a téli álomból
igen. vártalak! :o))
Szia Lum!

Mizu?
Nicsak, egy Lum Még mindig sok a melód?
napot!
Hol pitiztel?
soha, senki nem latta
lanchid, mi?
Hoppá Bocs, de csak az elejét olvastam a hozzászólásoknak az R1 topicban
most kaptam személyiség elemzést.
bassza meg abban is az van, hogy gunyoros maró humor... franc. s tényleg :o))
azóta szétpitiztem magam...
voltunk vidámparkban.
éjszakai romantika a lánchídon...

ne tudd meg mit meg nem tettem
Túrót nem lehet komolyan utálni Nem tehet róla, hogy ilyen a stilusa
csók rövidlásheriff!
De nagy szavak!
Tegnap még útáltátok! (BORSÓVAL)
Nagyon vonzó! Ezért sok is ott a baleset(főként motoros)! Sajna
óóóó, szeretlek
Én biztos nem mert inkább hazafelé veszem az irányt csütörtökön, nem szeretnék 4 napot fent tölteni most Pesten!

Majd ha benne lesz az ezer meg bennem is akkor szóba jöhet a tömeges motorozás! Addig szerintem marad a jó öreg egynégyes tanítómester! Elég ha nála verem ki a biztosítékot párszor!
én jövök veled hátul. - ha megyek! tényleg.
jogos!
te bölcs motoros vagy
Ja és remélem jön Mara és Roli is (lécciléccilécci): új vasaknak meg nem kellene dinamikus tempót diktálni.