Ez még 2006 őszén történt,de nem eldobás,csak megállásnél gödörbe léptem és már dőltem.
nem figyeltem eléggé,ccsak azt,hogy a mellettem lévő sávban a csuklós busz ringó hátulja oldalba ne paszirozzon.
muszály Lecsó!
Utánna néztünk...a szimeringet belülről lehet behelyezni!Hülye Japánok!
Valamiért így csinálták meg,biztos volt rá okuk,csak cumi a szerelés egy szimering miatt!
No meg az idő!Legalább egy hét Sólyom nélkül!
Sziasztok!
Bosc,hogy igy betörök közétek,de Kozmaxhoz lenne egy kérdésem.
Az Fz6 jobb oldalán a bukógomba alatt van egy tenyérnyi burkolat,a vízpumpátol
srégen.Mi van alatta és ha megbontom nem folyik-e onnan esetleg olaj.
Ezt kellene levennem,mert sérülés miatt szeretném helyrehozatni.
Üdv.
Oké,semmi akadálya!De csináljuk úgy,hogy Te lejössz elém Zegre,aztán én felviszlek Pestre,és utána Te visszakísérsz úgy,hogy beérjek reggel fél 9-re a munkahelyemre,oké?
A szerelőmmel megpróbáltuk kicserélni a kuplungpálca szimeringet,ami elálmosodott,/elfáradt/,
egy profi szerelő azt mondta,hogy lehet azt kívülről is.....mi megpróbáltuk....
sajna nem....az egész blokkot szét kell bontani,újabb szimeringet szerezni/köszönet Lecsónak/
talán meglesz gyorsan,addig meg dől az oil Ancsa! Nem jöhettem haza vele...
Nem viszel be addig melózni reggelente?,A hazafele utat megoldom!
Tavaly eladtam a ZZ-R-t, azért kussoltam, meg azért, mert sokat dolgoztam. Ennek eredményeképp két hete ismét van kétkerekű a birtokomban, sokkal komfortosabb érzés így az élet :)
Szóval néha benézek, megnézem, miről megy az észosztás, aztán beleböffentek néha, de inkább motorozom.
Hát.....Jaaaa!
De azt az élményt!......ahogy száguld a dúgóban az a nagyon
szép sárga villamos!Együtt kellett volna átélnünk....kéz a kézben!
Azt sem tudtam,hogy hol kell kapaszkodni...vállamon a tanktáska,ami egyfolytában leakart csúszni,
mutatván,hogy az nem az Ő helye....másikban a bukóm...furi volt ....
és az a rentgeteg ember?tömegiszonyom volt!ÉS NÉZTEK RÁM FURÁN!
Tudod!Olyan eszelősen!
nem figyeltem eléggé,ccsak azt,hogy a mellettem lévő sávban a csuklós busz ringó hátulja oldalba ne paszirozzon.