TeeJay!
Hazafelé tartottam motorral vasárnap a Balatonról,amikor láttam én is Zalacsány után egy motoros balesetet. A srác ha minden igaz,megúszta,de a mentő vitte el,és csúnyán összetört a motorja is.Elütött 1 rókát,és az beleakadt a kerékbe,és utána a srác az árokban kötött ki.
És még el sem kezdődött az igazi szezon..
A srác elég jól megúszta, ahhoz képest, hogy a mentőhelikopterre rajtoltunk.
A bal lába ott maradt a Zsuk és a motor között, az elég csúnyán összetört.
Sajnos, ma én se tudtam felülni a motorra. Pedig az irodánk, ami 10 m-re sincs az 5ös úttól egész nap a motorok hangjával volt tele. Majd meg evett a fene. Ráadásul holnap, egész nap kocsikázás, tárgyalás lesz a program.
Sajnos nem múlt el a mai nap motoros baleset nélkül. Lecsó hívott két órája aggódva, hogy megvagyok-e mert a közelünkben az 5-ös úton, egy 600-as Fazer szállt bele egy Zuk-ba. A srácot mentőhelikopter vitte el. Kimentem, szörnyű látvány volt. A srác mindenféle nyílt törésekkel talán „megúszta”, de tessék mindenkinek nagyon-nagyon vigyázni.
Nem volt nagy élmény a trélerre felráncigálni a roncsot. Nekem is nagyon viszket már a motorozásra a hátsóm, de be kell látni, kicsit kijöttünk a (a már-amilyen) gyakorlatból, ki is vagyunk éhezve, de akkor is mindenkit hazavárnak!
Bocs, hogy kicsit ünneprontó hangulatban írok, de próbáljunk más hibájából okulni, és óvatosan kezdeni a szezont.
Hallom ma villamosoztál..