Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Busa!

Hallom ma villamosoztál..
szép jo estét mindenkinek!

rég jártam erre, de sajnos nem ilyen hireket akartam itt olvasni a sérülteknek jobbulást

nem csodálkozom, mondjuk a dolgon, a Soroksári uton is legalább 2-es tiltásig huzzák a szarvát a vasaknak
Cókolom Hölgyem!
Hehhejjj Mi a helyzet? El voltál tűnve.
Ez igen
Akkor Te kihasználtad az óccsó benzin adta lehetőségeket
Minden évben ez van
Sziasztok!

TeeJay!
Hazafelé tartottam motorral vasárnap a Balatonról,amikor láttam én is Zalacsány után egy motoros balesetet. A srác ha minden igaz,megúszta,de a mentő vitte el,és csúnyán összetört a motorja is.Elütött 1 rókát,és az beleakadt a kerékbe,és utána a srác az árokban kötött ki.
És még el sem kezdődött az igazi szezon..
Én a télen 2hetet nem mociztam csak...végig nyomtam a Sólyommal...de az a két hét kimaradás is érezhető...kopnak a reflexek...
Tessenek vigyázni!

Remélem túlélte!
Elriasztani? Mitől? Ez benne van, sajnos. Türelem kellene, ennyi. Majd meglátjuk mi lesz holnap, elvileg jobb idő lesz mint ma...

Ma:
1 Alsónémedi
1 a 6-oson
1 Nagykanizsán (ő meghalt)

Amiről tudunk...
A srác elég jól megúszta, ahhoz képest, hogy a mentőhelikopterre rajtoltunk.
A bal lába ott maradt a Zsuk és a motor között, az elég csúnyán összetört.
Jól van na. Nem akartam senkit elriasztani, jöhetnek a vidámabb élmények is.
A 6-oson is volt egy motoros baleset.
Az.
Ugyanolyan, mint az enyém, csak fekete.
Alsónémedi, ma.
Hoppá
Nagyon odaverte magát a motoros?
Ez egy FZ6?
Jujjjjj....mi lett a motorossal?
Jó estét Májerek!

Sajnos, ma én se tudtam felülni a motorra. Pedig az irodánk, ami 10 m-re sincs az 5ös úttól egész nap a motorok hangjával volt tele. Majd meg evett a fene. Ráadásul holnap, egész nap kocsikázás, tárgyalás lesz a program.
Sajnos nem múlt el a mai nap motoros baleset nélkül. Lecsó hívott két órája aggódva, hogy megvagyok-e mert a közelünkben az 5-ös úton, egy 600-as Fazer szállt bele egy Zuk-ba. A srácot mentőhelikopter vitte el. Kimentem, szörnyű látvány volt. A srác mindenféle nyílt törésekkel talán „megúszta”, de tessék mindenkinek nagyon-nagyon vigyázni.
Nem volt nagy élmény a trélerre felráncigálni a roncsot. Nekem is nagyon viszket már a motorozásra a hátsóm, de be kell látni, kicsit kijöttünk a (a már-amilyen) gyakorlatból, ki is vagyunk éhezve, de akkor is mindenkit hazavárnak!
Bocs, hogy kicsit ünneprontó hangulatban írok, de próbáljunk más hibájából okulni, és óvatosan kezdeni a szezont.
Alsónémedi, ma.
Nézhetem?
Hidd el nekem, megteszem
Mondd meg neki!Szóból ért az ember Baba!
Vidd Lecsóhoz.
Lecso!
Nagyon-nagyon köszi!Ma váltam gyalogossá,és meghalok a mocim nélkül!
Én télen-nyáron megyek,én választottam...nekem Ő van!Köszönöm!