Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ich auch spreche nur bischen.
Talán a váltó 1-2 fokozat, ami nagyon hangos, bár nem t"om ez mennyire az olaj illetve ennek a gépnek a "problémája". Bár ezt már más is mondta, de ezen kívül csak egy másikat vezettem, de az szét volt hajtva, szerintem.
volt valami esett-ed vele?
Én tavaly 5200-at mentem a régivel, júni 3.-án lett meg az új, abban 7400 va most.
He? Ich nicht sprache Deutsch.
Blőde???

Úgy gondoltam, ne más Zninkeljen, megteszem én magam.
Ja. Wasserkopf.
1406 volt benne, amikor elvittem próbaútra, 10 km-et mentem vele: megnéztem az egyenesfutást, végighúztam a 6 fokozatot: minden rendben lévőnek találtatott, olyan volt, mint amit a típusról olvastam (fél év keresés során sok mindent elolvastam...).
olvastam!
tényleg 60as a fejed????
Július közepén vettem át a 3. X után pár nappal.
De igazából csak aug óta motoroztam vele (akkor jöt meg a kötelező visszaigazolása).
A gátló,ami nem engedi benned,hogy rosszat mondj???
Én se tudok rosszat mondani. Talána gátló...
Nekem nagy eredmény, hogy már le tudtam szűkíteni két motorra: FZ1S vagy VFR800.

Egyébként én is boncoltam.
Jó estét minden májernek!
TJ neked mióta van meg Kékbálna, hogy csak 4 ezret mentél vele
hát ki ne szeretné a sajátját?
ellenkező esetben be kéne ismerned a tévedésedet,azt sokan nem szeretik megtenni.
Amúgy télleg szeretem.Nem tudom mi lesz a következő.
Nem nem, de azért látszik rajta, hogy szereted.
Hm.

Nem nagyon tudnék negatívumot mondani. Talán a fék, ami nem tecc rajta, de az inkább a nem tudásomnak köszönhető, mint tényleges probléma lenne. Illetve a magas súlypont, de ez is csak a telivér sportmotorokhoz képest. Szerintem kategóriájában a legjobb, legalábbis nekem ez jött be minden szempontból.
Persze Krisztián mondaná a kuplungbowdent, meg a kormánycsapágyat, de nekem ezzel még nem volt gondom. (6000 van még csak benne...)
nem nagyon istenítő igaz?
Dícsérd csak nyugodtan a kékbálnát, megérdemli

Tényleg, csak így négyszemközt, van valai kritikád?
Láttam.
én írtam a tlről.az s ről.
én már 2 olajat cseréltem!
Jól van, nem ártana egy kicsit pihenni.
Azt nekem.
Már ha szabad mehetek veletek.
Én irtam volna szivesen, de arra gondoltam, hogy az a 4000 km, meg egy olajcsere nem jogosít fel rá.