Talán a váltó 1-2 fokozat, ami nagyon hangos, bár nem t"om ez mennyire az olaj illetve ennek a gépnek a "problémája". Bár ezt már más is mondta, de ezen kívül csak egy másikat vezettem, de az szét volt hajtva, szerintem.
1406 volt benne, amikor elvittem próbaútra, 10 km-et mentem vele: megnéztem az egyenesfutást, végighúztam a 6 fokozatot: minden rendben lévőnek találtatott, olyan volt, mint amit a típusról olvastam (fél év keresés során sok mindent elolvastam...).
hát ki ne szeretné a sajátját?
ellenkező esetben be kéne ismerned a tévedésedet,azt sokan nem szeretik megtenni.
Amúgy télleg szeretem.Nem tudom mi lesz a következő.
Nem nagyon tudnék negatívumot mondani. Talán a fék, ami nem tecc rajta, de az inkább a nem tudásomnak köszönhető, mint tényleges probléma lenne. Illetve a magas súlypont, de ez is csak a telivér sportmotorokhoz képest. Szerintem kategóriájában a legjobb, legalábbis nekem ez jött be minden szempontból.
Persze Krisztián mondaná a kuplungbowdent, meg a kormánycsapágyat, de nekem ezzel még nem volt gondom. (6000 van még csak benne...)
Úgy gondoltam, ne más Zninkeljen, megteszem én magam.
tényleg 60as a fejed????
De igazából csak aug óta motoroztam vele (akkor jöt meg a kötelező visszaigazolása).
Egyébként én is boncoltam.
TJ neked mióta van meg Kékbálna, hogy csak 4 ezret mentél vele
ellenkező esetben be kéne ismerned a tévedésedet,azt sokan nem szeretik megtenni.
Amúgy télleg szeretem.Nem tudom mi lesz a következő.
Nem nagyon tudnék negatívumot mondani. Talán a fék, ami nem tecc rajta, de az inkább a nem tudásomnak köszönhető, mint tényleges probléma lenne. Illetve a magas súlypont, de ez is csak a telivér sportmotorokhoz képest. Szerintem kategóriájában a legjobb, legalábbis nekem ez jött be minden szempontból.
Persze Krisztián mondaná a kuplungbowdent, meg a kormánycsapágyat, de nekem ezzel még nem volt gondom. (6000 van még csak benne...)
Tényleg, csak így négyszemközt, van valai kritikád?
én már 2 olajat cseréltem!
Már ha szabad mehetek veletek.