hat... sznobsagnak is hivhatod, de hogyan szuljek gyereket egy olyan pasinak, aki nem tudna eltartani harmonkat, legalabb amig en otthon babazok???
eleg abszurd helyzet es ha egy kicsit is olvastal 17-18-19 szazadi regenyt, akkor abban ugyanez a kerdes az egyik leglenyegesebb. ha nem tudod magadat sem eltartani, akkor nem szulj. mar ha egy kis eszed is van....
ami meg a korulottem levi pasikat illeti: akirol azt gondoltam volna, hogy na o aztan az akkori baratnojevel fog megoregedni es ok az igazi parkapcsolat, az is elszarta a dolgot. a masik se bir a seggen megulni, de van meg par ismeros ebbol a kategoriabol.
fura egy vilag ez! a nagyszuleim miert tudtak mindenfele nehezseg ellenere kitartani egymas mellett??
1. A kedves férfiak csúnyák.
2. A jóképű férfiak nem kedvesek
3. A kedves és jóképű férfiak homoszexuálisak.
4. A jóképű, kedves és heteroszexuális férfiak nősek.
5. A nem túl jóképű, de elég kedves férfiak pénztelenek.
6. A nem túl jóképű, de elég kedves és jól kereső férfiak azt hiszik, hogy a pénzük miatt szeretjük őket.
7. A jóképű pénztelen férfiak a pénzünk miatt szeretnek minket.
8. A jóképű, de nem túl kedves, ám meglehetősen heteroszexuális férfiak nem találnak minket elég szépnek.
9. A minket szépnek találó, emellett heteroszexuális, határozottan kedves és jól kereső férfiak félénkek.
10. A megfelelő külsejű, meglehetősen kedves és heteroszexuális férfiak nem teszik meg az első lépést.
11. A férfiak, akik sosem teszik meg az első lépést,
automatikusan elvesztik irántunk az érdeklődésüket, amint a kezdeményezést a kezünkbe vesszük.
Ki lennék a vizből, ha lenne egy elég tehetős pasim, csak éppen hiányozna valami a kapcsolatból...
Ez nekem, kevés.
Najó, az "okosabbak" tényleg azt csinálják, hogy amint gazdag pasit találnak, azonnal szülnek egyet, és máris biztosítva vannak. Így is fel lehet fogni a dolgokat
drágám. magyarok vagy nem, ti nők: anyagi javak = biztonságra vagytok kódolva.... ergo, számít nektek is. tehát az első fázis a vad kapitalizmus eredménye is...
kurvák vagyunk mind. azaz szinte mindannyian... ez van
Amerika amerika, a magyarok meg magyarok
Az anyagi szempont csak a 2.lépés -sztem- a gyerek vállalásnál.
A legfontosabb az, hogy legyen egy megfelelő pasi, akivel össze lehet hozni. Aki nem hagy ott, ha bejelented, hoyg "drágám, babánk lesz"
nem nem nem.
más értékek vannak most. vagy a te körödben nincs olyan... aki... csak ez lehet a baj.
na szóval.
az a trend már az usa-ban, hogy igenis szempont a kereset (anyagi), egzisztencia a pár - feleség - férj választásnál.... ezt lehet elítélni támogatni, ki ki döntse el maga.
újabb kutatások pedig azt mondják, hogy már nem csak a hasonló egzisztencia a szempont, de sok esetben már az azonos munkahely hozza össze a párokat... onnan házasodnak...
ergo, bezárkóztunk emberek, elkényelmesedtünk, s ami kéznél van abból válogatunk... oszt kész. - saját fordítás.
megyek is a föld alá!
Szerintem.