Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nem volt TV-jük,meg korlátlan internethozzáférésük!
Szerintem.
hat... sznobsagnak is hivhatod, de hogyan szuljek gyereket egy olyan pasinak, aki nem tudna eltartani harmonkat, legalabb amig en otthon babazok???
eleg abszurd helyzet es ha egy kicsit is olvastal 17-18-19 szazadi regenyt, akkor abban ugyanez a kerdes az egyik leglenyegesebb. ha nem tudod magadat sem eltartani, akkor nem szulj. mar ha egy kis eszed is van....

ami meg a korulottem levi pasikat illeti: akirol azt gondoltam volna, hogy na o aztan az akkori baratnojevel fog megoregedni es ok az igazi parkapcsolat, az is elszarta a dolgot. a masik se bir a seggen megulni, de van meg par ismeros ebbol a kategoriabol.
fura egy vilag ez! a nagyszuleim miert tudtak mindenfele nehezseg ellenere kitartani egymas mellett??
akkor ezért nem kellek senkinek!
wartburgom van, igaz de luxe-os

a franc. akkor mostanrtól motorral járok. de melyikkel járjak?
Tökéletesen igazad van
Ja, erre példa a gimis oszt.társam, aki 21 évesen férjhez ment, rá 9 hónapra gyereket szült. A kicsi Szurdi a férje, a Gór Nagy Mária fiacskája.
na te is olvasol HVG-t:):):) ez pont az előző heti szám tartalma a "szellemnél"
1. A kedves férfiak csúnyák.
2. A jóképű férfiak nem kedvesek
3. A kedves és jóképű férfiak homoszexuálisak.
4. A jóképű, kedves és heteroszexuális férfiak nősek.
5. A nem túl jóképű, de elég kedves férfiak pénztelenek.
6. A nem túl jóképű, de elég kedves és jól kereső férfiak azt hiszik, hogy a pénzük miatt szeretjük őket.
7. A jóképű pénztelen férfiak a pénzünk miatt szeretnek minket.
8. A jóképű, de nem túl kedves, ám meglehetősen heteroszexuális férfiak nem találnak minket elég szépnek.
9. A minket szépnek találó, emellett heteroszexuális, határozottan kedves és jól kereső férfiak félénkek.
10. A megfelelő külsejű, meglehetősen kedves és heteroszexuális férfiak nem teszik meg az első lépést.
11. A férfiak, akik sosem teszik meg az első lépést,
automatikusan elvesztik irántunk az érdeklődésüket, amint a kezdeményezést a kezünkbe vesszük.

Ennyit a férfikérdésről
Ki lennék a vizből, ha lenne egy elég tehetős pasim, csak éppen hiányozna valami a kapcsolatból...
Ez nekem, kevés.
Najó, az "okosabbak" tényleg azt csinálják, hogy amint gazdag pasit találnak, azonnal szülnek egyet, és máris biztosítva vannak. Így is fel lehet fogni a dolgokat
eddigi tapasztalat alapján csak én!
elhiszem, van aki erre bukik
nem tudsz mindent drága!
de hidd el jó lesz!
drágám. magyarok vagy nem, ti nők: anyagi javak = biztonságra vagytok kódolva.... ergo, számít nektek is. tehát az első fázis a vad kapitalizmus eredménye is...

kurvák vagyunk mind. azaz szinte mindannyian... ez van
fold ala?? part keresni?? nem is tudtam h ilyen fura izlesed van
Amerika amerika, a magyarok meg magyarok
Az anyagi szempont csak a 2.lépés -sztem- a gyerek vállalásnál.
A legfontosabb az, hogy legyen egy megfelelő pasi, akivel össze lehet hozni. Aki nem hagy ott, ha bejelented, hoyg "drágám, babánk lesz"
ne adjátok már fel ilyen könnyen!
nem nem nem.
más értékek vannak most. vagy a te körödben nincs olyan... aki... csak ez lehet a baj.

na szóval.
az a trend már az usa-ban, hogy igenis szempont a kereset (anyagi), egzisztencia a pár - feleség - férj választásnál.... ezt lehet elítélni támogatni, ki ki döntse el maga.

újabb kutatások pedig azt mondják, hogy már nem csak a hasonló egzisztencia a szempont, de sok esetben már az azonos munkahely hozza össze a párokat... onnan házasodnak...

ergo, bezárkóztunk emberek, elkényelmesedtünk, s ami kéznél van abból válogatunk... oszt kész. - saját fordítás.
megyek is a föld alá!
Bah...erről énis lecsúsztam...
a pelenkazas sose jutott meg eszembe...
VICCELTEM!!!

szulni se fogok, ahogy a mostani pasikat elnezem
sok anyamasszonykatonaja
wow-wow, ha valaki olvas HVG-t esetleg oyan előfizető mint én akkor boldogan mondhatom h ezen a héten a trend részében mocizás van!
romáknál ez sima ügy... akkor nálunk is lhet nem?
Még vársz pár hónapot és le is filmezheted...
a gyerek szerepből tutira
kioregedtem mar
mér?
nem vagy fogamzóképes?
persze! ismersz. tegnap megbeszéltük haverok, hogy necharisnya, tanga így megyünk egy speed triple-vel a városban. én ülök hátul majd!