te mennyire naív vagy... te már tudod mi lesz 20 év múlva???
jaaa. bocs!
simán elképzelhető rendszerek motoron is, biztonság jelige égisze alatt..... szerintem.
ahogy bejött az abs is, ahogy bejött, a nem direkt (bowden) gázvezérlés, ahogy látjuk a gp-n a kigyorsítás elektronikákat, meg a folyamatos gáz mérés... tehát, hogy mi van a 1098-ban, azt hagyjuk...
Azért ez nem teljesen igaz. Egy motor elektronikát nem kell frissíteni. Max teszel bele egy power commandert, vagy egyszeri program csere, hogy olyan legyen amilyet szeretnél. De a motor lényegén az elektronika nem vááltoztat annyit, és eleve véges a beépíthetőség határa: nem lesz benne infrakamera, követő rendszer, tempomat, etc. Az amit az új R1-gyel meg a Duki 1098-cal csináltak majdnem a legtöbb amit motorba racionálisan be lehet építeni. Persze lehet még a felfüggesztéshez is nyúlni, de kb. ennyi.
ezért kell munkahelyen használni ezeket a szarokat. utána meg élni! :o)
remélem a motorok vezérlésébe, nem ilyen fosok kerülnek majd... lesz nagy baj akkor...
jaaa. bocs!
simán elképzelhető rendszerek motoron is, biztonság jelige égisze alatt..... szerintem.
ahogy bejött az abs is, ahogy bejött, a nem direkt (bowden) gázvezérlés, ahogy látjuk a gp-n a kigyorsítás elektronikákat, meg a folyamatos gáz mérés... tehát, hogy mi van a 1098-ban, azt hagyjuk...
remélem a motorok vezérlésébe, nem ilyen fosok kerülnek majd... lesz nagy baj akkor...
Persze a Husi a KTM-é, de akkor is.
Mégse vette meg!!
link
Persze semmi újdonság nincs benne, csak szépen összefoglalja a helyzetet: szép új világ.
Remélem......IDŐJÁRÁS!!!!!!!!
Akkor vigyázz magadra......nehogy elcsábítsd a menyasszonyt a barátnőd oldalán
tomato ez csak valami idétlen montázs
Az egyik haverom épp tegnap vett egy KTM 450SX-et!
Majd elküldöm neki ezt a képet
Én meg ezzel indulok majd a 24 óráson