Sziasztok Mindenki . Ma egész nap szuperdzsi napfény mindenfele amerre dolgoztam .Már viszketett a fenekem egy kis mocizáshoz és mire hazaérek áés kiszállok a tgkból majd lefagy a lábam .Nincs igazság .Csak meló és szívás
Még nem volt energiám a mai termést elolvasni, viszont motoroztam ma egy jót. Igaz, hogy közben a YW-ben felejtettem a tanktáskám, de legalább lesz indok visszamenni.
A mai nappal a motoromon átugrott a 17.000 km-es szám.
Ez szerintem csak fél igazság.
Eleve kisebb helyen van(volt) mint a motorshow, tényleg emberközelibbnek tünhet, és persze voltak szervezett programok. Továbbá nem mellékes, hogy már a 15.-et rendezték tavaly, visszajáró emberek ...
De végső soron mind a kettő ugyan arról szól: reprezentáció és értékesítés, és a BP-MS tényleg direktebben erre koncetrál.
uuuuuugy hianyzik maaaar
Viszont a fővárosban autózni:
A mai, nem volt nagy menet, de az elmúlt napok hajtása után már kellet!!!
Egyébként érdekes de pest 10 fok, napsütés, Dabas, Örkény "2 fok, köd
Gratula nektek, ha így haladsz beéred Krisztiánt a Fazer topikból!
Utána már csak Kozmax befogása lehet a cél...
T.J.
Még nem volt energiám a mai termést elolvasni, viszont motoroztam ma egy jót. Igaz, hogy közben a YW-ben felejtettem a tanktáskám, de legalább lesz indok visszamenni.
A mai nappal a motoromon átugrott a 17.000 km-es szám.
Eleve kisebb helyen van(volt) mint a motorshow, tényleg emberközelibbnek tünhet, és persze voltak szervezett programok. Továbbá nem mellékes, hogy már a 15.-et rendezték tavaly, visszajáró emberek ...
De végső soron mind a kettő ugyan arról szól: reprezentáció és értékesítés, és a BP-MS tényleg direktebben erre koncetrál.
igazez???e?
Alkalmazott a yama bajnoknál.