A Mázsa téren melózok. A Domustól majd sétálni fogok, mi? Ha meg visszamegyek a metróhoz, és azzal a Népligetig, és innét ismét csak 1-es vilivel tudtam volna jönni, nem jutok semmire. Ismét csak séta....
tehát beértél, s ott vagy. akkor minden oké!
gondolj bele, ha meghalsz s be se érsz!? igaz az nem bosszantana már!
tehát röhögni. fasza csaj vagy, mindjárt itt a motoros szezon. mi kell még?
magas fizu! :o)
7:27 körül felszálltam az 1-es vilire az Árpád-hídnál (budai oldal), és 7:35 körül a Honvéd kórház és a Domus megálló között, pontosan félúton megállt a szerelvény.
Mondja a vezető, hogy áramszünet van, nem tudja, mikor indul újra a forgalom.
Hogy mennyit álltunk??????
Kereken 45 percet Sz@rrá fagytam , a fűtést lekapcsolta , az ajtókat kinyitotta, hogy azért le tudjanak szállni....
Most értem be kb. 5 perce..... ennyit a mai napról....
Nem igazán Ha teljesen meggyógyulok, neked adom a mocimat...................................................... ............................................................. ............................................................. ............................................................. .....................egy körre
Szép jóreggelt mindenkinek!
Tata:borus ég, szélvédőkön gyenge jegesedés , 0 fok , erős köhögés, gyenge hőemelkedés, végre szabad a számitógép (gyerekek iskolában!!)
Hello mindenkinek.
Remélem ma mindenki olyan jól motorozott mint én.
Köszönöm a rendőrbácsik engedékenységét a 47-esen 140-nél! :D
Jah meg köszönöm hogy a belvárosba 2 tábla elnézése után is scak 3 ezerrel büntettek meg.Hát ez van ha nem figyelem a táblát és csak követem haverom.Tisztára olyan mint a városi vezetésen amikor tanultuk hogy mind a 2-en ugyan azt csináltuk mindig :D
NAh azért nem lehet mindenki olyan szerencsétlen mint én.
gondolj bele, ha meghalsz s be se érsz!? igaz az nem bosszantana már!
tehát röhögni. fasza csaj vagy, mindjárt itt a motoros szezon. mi kell még?
magas fizu! :o)
7:27 körül felszálltam az 1-es vilire az Árpád-hídnál (budai oldal), és 7:35 körül a Honvéd kórház és a Domus megálló között, pontosan félúton megállt a szerelvény.
Mondja a vezető, hogy áramszünet van, nem tudja, mikor indul újra a forgalom.
Hogy mennyit álltunk??????
Kereken 45 percet Sz@rrá fagytam , a fűtést lekapcsolta , az ajtókat kinyitotta, hogy azért le tudjanak szállni....
Most értem be kb. 5 perce..... ennyit a mai napról....
Tata:borus ég, szélvédőkön gyenge jegesedés , 0 fok , erős köhögés, gyenge hőemelkedés, végre szabad a számitógép (gyerekek iskolában!!)
Egesz ejszaka meg a kep-haboru?
Nem sikerült a boncolást kivetetned!
Ja,olaj:ha a láncfűrészben bírja egész nap nyélen,akkor a kimociba is kell neki.
Hát sajna elfogyott a Ginos képek sorozata,úhhogy ez a meccs lejátszva.De én nyertem,szerintem!
Mégegyszer elnézést a nem motoros témájú kis kitérőkért azoktól,akik úgy érzik,hogy elnézést kell kérnem(nünk) ezért!
Én a robogóimba Husquarna olajat használok!
Jó reggelt.
Ja és a lényeg......Hidiék üdvözletüket küldik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És igen Lojzi válalta hogy megteszi mármint a bejáratást
Tarka&Gino:Ti nagyon hü..ék vagytok
Viszont ha így folytatjátok, az Endurosok sehol se lesznek.
Tomato:45704!!!???
Remélem ma mindenki olyan jól motorozott mint én.
Köszönöm a rendőrbácsik engedékenységét a 47-esen 140-nél! :D
Jah meg köszönöm hogy a belvárosba 2 tábla elnézése után is scak 3 ezerrel büntettek meg.Hát ez van ha nem figyelem a táblát és csak követem haverom.Tisztára olyan mint a városi vezetésen amikor tanultuk hogy mind a 2-en ugyan azt csináltuk mindig :D
NAh azért nem lehet mindenki olyan szerencsétlen mint én.