jo napot!!!
1. nap:
-Esztergombol 9-kor indulás lehetöség szerint már a határ tuloldalárol, igy hát 30percal korábban jo lenne ha mindenki ott lenne.
-Demandice-Cankov-Brhlovce-Kmetovce-Bátovce-Selmecbán ya-Hr.Breznica-Previdza-Zilina-onnan a 18 uton a Stecsnoi vár aljában müködö kompig,kompolás, megkerüljük a Fátra hegységet-Dolny Kubin-59 uton Trestena-Sucha Hora/határ átkelöhely/-Witow-Zakopáne.
2.nap:
Zakopáne-Nowi Trag-Chabowka-Radka Zdroj-Mszana Dolina-Kasina Wlk.-Dobczyce-Wielicka/sobánya megtekintése/-Krakko. /idö függvényében/ vissza ut Zakopánéba szintén idö függvénye, mennyire kell rövid utat választanunk.-Zakopáne.
3.nap:
Zakopáne-Poronin-Bukovina-Li sa Polana/határ/-Tatra Lomnic-Stari Smokovec-Strbské Pleso-TatraStrba-Poprád-Stretená-Dobsina-Niz Slaná-Stitnik-Jelsava-Hnustra-Kokava-Hrinova-Zloven/ kajálás a szokott helyen.-Onnan Sahy felé haza.
Röviden ennyi. Kb. 200 kilométerenként van tankolás rövid pihenökkel, szendvicsek elfogyasztása ekkor.Meleg vacsora Zakopánéba.
Apropó megint megkérdezem utóljára: Nem kell senkinek két darab ingyen jegy(!!!)
a holnap este 20:00-kor kezdődő S.O.S. szerelem című filmre a Palace Óbudába?
Végre egy arcképes fénykép!
Tavaly nem veled (többek között) túráztunk a Balcsihoz?
Azt hiszem valami Kawasaki túra volt, de én is emeltem a
létszámot egy piros Hondával.
láttam tegnap a képeket amit csináltak...
tényleg van egy két kedves kép.
viszont modellarcod sose lesz erről azért tudj!