Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na-na! Ne tartsd fel

Holnapra egy nagyon fontos rugóstagbeazonosító, és talán beszerelő projekt van betáblázva neki.

......na ja....

Na lépek....holnap benézek....sőt lehet hogy beviszem a robit. De majd megbeszéljük. Megkéne csinálni a középsztendert, tömitést cserélni a dobba és a riasztó projekt is hátra van.

Jócccakát!!!!
tudjuk a fekete azért jo, mert jo. nehéz tisztán tartani! az aranykerék viszont brutál!!!!
Tegnap mi is felbuheráltuk az új dobokat a fjr-re és gyönyörű hangja lett,olyan buzi villanymotorhangja volt elötte,bőgettem egy kicsit a műhelyben és fölmentem állmodozni a kedvenc kanyarjaimról
Sajnos még csak próba volt kedre lesz kész az összekötőcső teljessen,akkor tuti megyek egy kanyart én is(ha csak nem szakad a havasjegesseső ajóannyát)
Teejay,

sajnos nem voltunk fenykepezos hangulatban...
majd legkozelebb! de meg mindig nagyon jo, ha belebujok
Nekem ezek közül a fekete tetszik......de az még messze van. 2008 -ban lehet hogy frissítenek.
Az is lehet hogy B-King lesz ....még azt is tesztelem majd
Igenis értettem!
Lépek, jóccakát!
osztom foka véleményét, azt a piros vázat azt azért szokni kellene.

a guminyomást meg nálunk okossabb emberkék találták ki
Kozmax!!
Neked melyik tetszik jobban????

Ja és milyen volt a csúszkálás????
Jó estét!!
Nem bírtam ki.....én is gurultam ma......

Persze csak a teremgarázsba.....beindítottam néhány riasztót a kis robival
Lecso: én Operát használok, sajna modzillában nem vagyok otthon A fiam használja, majd ráuszítom a kérdésre
Pénteken kaptáltőlem MMS-t?

Kozmax: csak bókolni akartam (a magam módján), hogy előtted nincs ismeretlen körforgalom

Majors: ezeken a Hondákon nehéz eligazodni, egyébként, meg irigylem, hogy motoroztatok ma
Elől 2.5 hátul 2.9 a gyári.
A hátsót kicsit sokallom.
Ez a megoldás is az eszembe jutott!
akkor cseréld ki csak a farkát!

guminyomás: gyáriérték

sztédzs küldtem mailt
Ti milyen guminyomással közlekedtek közúton
Egy személy!!!!
miért kell visszaépiteni? ha E betü benne van az elsö-hátso lámpában akkor a külalakba igazábol nem köthetnek bele
Márciusban lejár a műszakim! Vissza kell építenem az eredeti idomokat
Majd akkor viszem hozzátok a mocim. Apropó leszedjem majd az oldal idomokat?
az aktivizálódáshoz kellett bizonyos személyek jelenléte és eltűnése egyaránt..
szép jo estét mindenkinek!!!
ahogy látom tomato haza érésének tiszteletére aktivizálodot a társaság

karmi az eltévedéshez csak annyit füznék hozzá: holnap én leszek az elsö aki megtudja az igazságot!!!!!
mindig beőrülök pedig ezt az évet még a Fazer-rel kéne lenyomni, jó kis gép és már megszoktam
ha nem lenne mt akkor én is nagyon elgondolkodnék rajta...olyan mint a vastehén volt az 1-4es gsx...azt meg szerettem nagyon.
nem.ugyan oda világit nem vakit.csak erősebb a fénye.
kiváncsi vok rá élőben már sokat gondolkodtam én is
a CB- be fainul mutatna
Nem villogtak a szembejövők?