Mintha... nekem azert marad a lila kistehen, hamar sikerult ennyi penzt raaldozni tavaly.
Jovo heten nekem is lottozni kene...
Hatha telne egy masikra is
Sztédzs3: jó ez a kis Zakopanés link. Remélem elolvad a hó pünkösdre. Nemtom, tudsz-e olyan körforgalmat feltenni, ahol Kozmax még nem tévedt el Persze, ez is egyfajta érdem
nekem pl az S egyaltalan nemtetszik, mert nem olyan "vagany"
viszont az biztos, hogy nagyon kezes kis allat, se visszafogni, se nogatni nem kell. es keeeeeenyelmeeeeees! persze hatul meg nem ultem rajta
A tiedből az S változat sokáig járt a fejemben, de aztán kivertem belőle...
Bőven elég nekem ez az 598 ccm. És bár szubjektív, de ez a legszebb 600-as.
Najó, a CBR-F még mindig okoz egy kis borzongást...
Nekem nagyon furcsa ezzel a fel fejidommal. Mintha nem lenne befejezve, de hat mindenkinek a maga gyereke a legszebb
En biztos tudnek meg mit alakitani: a tukrei botranyosak... de hat majd egyszer...
Nekem nagy nagy dillema volt mit vegyek: előszőr a kisbandiba voltam szerelmetes, gondolkoztam, hogy hogy is kellene csinálni, aztán egy szürke gixer átlökött a vaciláláson és végül Fazer lett.
Bárhova letámasztom, mindig Őt tartom a legszebbnek.
Nekem 2005 nov-ben lett meg a jogsim. Majd beleőrültem, mire tavaly sikerült a seggem alá szerezni egy gépet. És majd az összes 600-ról elolvastam mindent amit lehetett.
az egyik ismerosom is mondta, hogy mutassam mar meg!
ha megjon a baratnom, akkor csinaltatok vele par kepet, mert en is kivancsi vagyok.
a tukor megsem az igazi
Nem a szín miatt tettem fel, egyébként nekem is jobban tetszik a te mocid színe, mint a zöld, inkább maga a motor bemutatása volt a lényeg
Ne vegyél másikat, megtaláltad az igazit. Mármint ami a színét illeti