Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nem kawakaki, hogy ilyen történjen vele...

Bevittem olajcserére meg (sikerült egyúttal bukógombákat is felrekatni rá ) a YW-be, aztán otthagytam télre: nem tudtam volna meleg helyen tárolni télen, szóval inkább YW: ennyi pénzért még egy fél garázst sem tudtam volna bérelni.
Mi baja a csodajamahanak?????
Kiesett a kereke?
Nyaff-nyaff.
Akkor én is: nyálas az út... Szerintem 2 hét múlva pénteken elmegyek a vasamért nem érdekel mi lesz: kezdek beleőrülni, hogy még egy órát se motorozhatok, ha ne adj isten jó idő van.
Utalatos dolog a tel, foleg, hogy meg hoembert se lehet epiteni.
Akkor legalabb megerne kimenni az utcara
Nálunk nyálas az út, nem támadt fel bennem semmi különösebb motorozni kellene érzés. Lassan megszokom, hogy még nem lehet.
A tobbiek mar uton?
Napsütéses jó reggelt!
Szelmentes joreggelt!
Jóóó éjt mindenkinek megy az odaát ugyhogy zuzok tévézni
Szépen kipingáltad az MT-t gratulálok,nagyon tetszik hogy volt hozzá merszed,azt hiszem egy vidám napon az FJR is igy végzi
Csak össze kel szednem hozzá a bátorságom,és nekiálok kimázolni
köszike.látom már ismersz
hát, szerintem Kb egy ora, maga a melo,

arra következtetek, hogy megvárnád

holnap jön egy Aerox szervizre ,csak nem tudom mikorra
reggel csörges meg, és megtudom mondani
éjt
léptem szunyálni, jo éccakát
szerinted a xenonos projekt mennyi idő ??
juhhééééé.
elfelejtettem mondani, meg lett a markolat gumi párja
igen mindenképpen.az idő meg eldönti mivel...mocival terveztem.
holnap bejössz?
jó estét !
9 oldal az Neked rövid ha tudom, elöbb, hogy erröl lesz szo a februári számban, akkor én is irtam volna egy tulajdonosi véleményt, csak kevés lett volna a teljes oldalszám
ha minden igaz, akkor is, én leszek az elsö aki megtudja, hogy jo-e
Köszi, majd megoldom.
Kollegának sajna nem volt ideje foglalkozni a kártya témával.
Viszont láttam az iwiw-en egy hirdetést 15.5-ért adja a srác... Kérdés, hogy mennyire megbízható.
Kérek minden műmájert, hétfőn egy kicsit drukkoljon nekem, hogy az akkorra várt rugóstagom, végre jó legyen. Azt hiszem pezsgőt bontok, ha végre, harmadjára stimmelne.