Alapvetően a hajózásukhoz kötödik, minden hajón 3 macskát kellett tartani, csak így biztosították őket. Nem tudom melyik egykori miniállamokat érintette a dolog, Velence esélyes.
Mekkora tetű érzéketlen szemétbányának kell lenni ahoz hogy valaki ilyen kiméletlen modon pusztitsa ezeket a fantasztikus élőlényeket,nekem volt szerencsém élőben látni delfint,valami olyasmit képzeljetek el mint a legaranyossabb leginteligensebb kutyus akit valaha láttatok,borzasztó okos ugyhogy különössen megrázott ez a film.
Nem baj hiszem hogy ezek a g.cik megkapják valahol-valamikor a méltó büntetésüket ezekért az ocsmányságokért.
Ez olyan mint a keménydrogok: amíg van kereslet, addig van kínálat.
Az embereket kellene átnevelni.
Bár pár évtized múlva csak rovarokból vagy emberhúsból juthatunk proteinhez...
Nem a kényelem volt a gond, azzal semmi probléma nincs Fazeren.
A gond az, hogy nem merem odatenni a gépet, mert:
1. még nem tudok annyira
2. közút
2b. NAGYON tré az útminőség (najó volt egy szakasz Visegrádnál, amin 4-szer átmentem)
3. tfh ottmaradok, nem érdekel, de Kékbálnának ne legyen semmi baja
mindkét levélre válaszolva, igazatok van, mint a pocsolyát kerülte ki a motorosokat, de azért ez eléggé mélyen érint egy emberkét, aki azért vett sportmotort, mert kedveli a sebességet és szeretne egyúttal sokkal nagyobb tudást beszerezni, mint azok, akiknek egy szint bőven elegendő és sohasem szeretnének tovább fejlődni, ezért aztán sokaknak a majrécsík ott is virít a gumijukon! Belehalnék, ha a GIXXER-t en ne tudtam volna mindkét oldalon lekoptatni hátul. Ekkor a Hungaroringen egy elég gyors srác azt mondta, jól van jól fejlődsz, most a cél az első gumin lezúzni a csíkot! Egy kicsit lehervadt a az arcom és megkérdeztem, sok van még? Azt mondta, több van még innen, mint eddig
Az utakról meg annyit, hogy az edvencsörösök pont ezt mondják, Ők szar úton is gyorsabbak, akkor mindek erőlködöm???????
Igen, arra gondoltam, bár óvatosan kezelve, élvezetes volt.
Egyébként én többször jártam arra, egyszer egy CBR 600 F-es (ismered a gépet TJ? ) barátommal, és azt mondta, neki ez már nagyon hepe-hupás, míg a túrásabb futóművű Fazeren még élveztem az utat.
Euroringen én többször láttam, hogy mit művelnek a supermotosok. Simán alázzák a közepes képességű sportmotorosokat. Ez talán a pálya vonalvezetése miatt is van, másrész meglátásom szerint ezek a srácok elég nagy rutinnal közlekedtek a pályán, míg mi csak néha-néha látogatunk ki.
Én is ismerek olyan MZ-s srácot aki (tanult-tapasztalt barátom szavit idézve) úgy kerüli ki az R1-et mint a pocsolyát.
Lehet hogy megették öket
Igaz más okból, nem evesre kellett nekik.
A macska szőrös nem lehet megenni
Mizu a macskaevőknél?
Hamarosan én is teszek fel néhány képet. Majd teszek fel az Öcsikémről (MilleR) én is egyet (van néhány amin meg van elégedve magával.
Zsu
Nem baj hiszem hogy ezek a g.cik megkapják valahol-valamikor a méltó büntetésüket ezekért az ocsmányságokért.
nagy nehezen de egyben maradtam
Az embereket kellene átnevelni.
Bár pár évtized múlva csak rovarokból vagy emberhúsból juthatunk proteinhez...
http://dixi.blogter.hu/?post_i...
Később lehet visszanézek.
Ha visszajön Pari, rá kell ugorni a témára. Meg az Aszalós témára is.
Nem a kényelem volt a gond, azzal semmi probléma nincs Fazeren.
A gond az, hogy nem merem odatenni a gépet, mert:
1. még nem tudok annyira
2. közút
2b. NAGYON tré az útminőség (najó volt egy szakasz Visegrádnál, amin 4-szer átmentem)
3. tfh ottmaradok, nem érdekel, de Kékbálnának ne legyen semmi baja
Bátrabban lehetne menni vele mint a féltetett utcai motorjainkkal.
Az utakról meg annyit, hogy az edvencsörösök pont ezt mondják, Ők szar úton is gyorsabbak, akkor mindek erőlködöm???????
Az a pályagép dolog, amit Pari mondott nem is hülyeség. Pl. ezek... 4-6an összedubjuk rá, akkor egész rentábilis lehet a dolog.
Egyébként én többször jártam arra, egyszer egy CBR 600 F-es (ismered a gépet TJ? ) barátommal, és azt mondta, neki ez már nagyon hepe-hupás, míg a túrásabb futóművű Fazeren még élveztem az utat.
Én is ismerek olyan MZ-s srácot aki (tanult-tapasztalt barátom szavit idézve) úgy kerüli ki az R1-et mint a pocsolyát.