jó reggelt mindenkinek !
mi ezen a szép havas reggelen nekivágunk prágának, megnézzük mi újság cseh sör fronton.
mindenki vigyázzon magára és jó hétvégét !
bantol
az utcán mi a sportgépeknek megfelelő tempó ? 160-200??
szerintem nem a sebesség megválasztásával van a gond hanem az útvonallal ..
a motoros csapaton kivül még egy dolog hiányzik : néhány info és kép a reglapodról
Még hogy hétalvók .....már 5-30-kor keltem.
Viszont most indulunk síelni ...........tehát, mindenkinek szép hétvégét és az azt követő szép hetet kívánok SZIASZTOK!!
Ismertek olyan sportgépes csapatot, akik általában Bp-ről kiindulva motoroznak és nem bánnák, ha csatlakozna hozzájuk még valaki?
A helyzet az, hogy a barátaim inkább az utcai endurozást kedvelik és az a tempo nekem nem fekszik annyira,( 130-160) szeretnék olyan csapattal motorozni, ahol a sportgépeknek megfelelő tempóban fejlődnék.
ejha, belelkesedett akkor a srác a dvd-zéstől azt hittem, h a promó dvd-re feldoban 1-2 sajtófotót, de nem a fényképezőt meg pont indulás előtt dobtam ki a kocsiból..
Hávááj . Az otthon gyengélkedőknek jobbulást.
Nos az új R1 ... ezt az egyszem piros-fehéret meg is vette a barátom most a bemutatón, hétfőn intézik a papírokat ... a szemét Képeket nemsokára töltöm fel.
Oooo kis tunder, akinek latatlanba is felek a baratnojetol, nem mehettem, mert a baratnomnek szuksege volt ram...
szivesen mentem volna, de majd csutortokon elmeselitek, mi szepet lattatok!
már visszaértem r1 nézőből. jó utat tomato-család! kavanyu, neked meg jobbulást! nekem meg kavintont. elmentem egy születésnapi meglepi-partiba, ami holnap lesz
mi ezen a szép havas reggelen nekivágunk prágának, megnézzük mi újság cseh sör fronton.
mindenki vigyázzon magára és jó hétvégét !
bantol
az utcán mi a sportgépeknek megfelelő tempó ? 160-200??
szerintem nem a sebesség megválasztásával van a gond hanem az útvonallal ..
a motoros csapaton kivül még egy dolog hiányzik : néhány info és kép a reglapodról