Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt mindenkinek !
mi ezen a szép havas reggelen nekivágunk prágának, megnézzük mi újság cseh sör fronton.
mindenki vigyázzon magára és jó hétvégét !

bantol
az utcán mi a sportgépeknek megfelelő tempó ? 160-200??
szerintem nem a sebesség megválasztásával van a gond hanem az útvonallal ..
a motoros csapaton kivül még egy dolog hiányzik : néhány info és kép a reglapodról
Nektek pedíg jó sípályát és friss havat!
De azért vigyázz a fekete pályákkal
Még hogy hétalvók .....már 5-30-kor keltem.
Viszont most indulunk síelni ...........tehát, mindenkinek szép hétvégét és az azt követő szép hetet kívánok
SZIASZTOK!!

ui.: Ha tudok akkor kintről bejelentkezek
Jó reggelt!
Ébresztő hétalvók!
Én már bent vagyok a melóhelyen
Ha nem bánjátok egy gyors kérdés!

Ismertek olyan sportgépes csapatot, akik általában Bp-ről kiindulva motoroznak és nem bánnák, ha csatlakozna hozzájuk még valaki?

A helyzet az, hogy a barátaim inkább az utcai endurozást kedvelik és az a tempo nekem nem fekszik annyira,( 130-160) szeretnék olyan csapattal motorozni, ahol a sportgépeknek megfelelő tempóban fejlődnék.

Köszi
Sziasztok!

Amit írtál az csak részben igaz, 2007 február 28-ig a teljes Magyar Telekom területen elvégzik a sebességmódisítást!

Kár, hogy ez nem igaz az autópályákra, mert ott is lehetnemódosítani mondjuk NO SPEED LIMIT
Szepjoestet :) Ket vizsga kozt neha azert benezek... :]] Talaltam nektek erdekest-viccest-igazat....kinek mi... :)
A piros-fehér és a vörös fekete gyönyörű.
A kék nem lett valami jó.
MSN szar, használj Skype-ot.
Nálunk is pár hétig még csak vizsgálodnak. Baromság. Csak a routereken kell szoftvert állítani...
Na Hali!!!
Bocs hogy valamelyik nap nem tudtam válaszolni csak el kellett mennem, és csak most tudtam elolvasni a "tanácsokat"
nah, elmegyek, kigozolom magam
hatha az meg javit valamit rajtam ennyi idosen
el tudom kepzelni, ahogy benyit es sehol senki
aztan megilletodve kimegy es becsukja maga mogott ...
Nagy ordítással beesel az ajtón, aztán megilletődötten piskolgsz, hogy nincs ott senki
ugye, kavababa? de ez hullámokban jön, néha azért még meg-megvillanok
Jóccakát!
ejha, belelkesedett akkor a srác a dvd-zéstől azt hittem, h a promó dvd-re feldoban 1-2 sajtófotót, de nem a fényképezőt meg pont indulás előtt dobtam ki a kocsiból..
Mikre gondolsz, teeee??!!!
Gyorsan töltsd azokat a képeket
Nem jó az MSN-em, ez a hülyeség mindig pénteken döglik be

Borsóka: 4 pasival???? jaj, de jó neked

Lum: megállíthatatlanul öregszel
a barátnőmtől elég nekem rettegni, te ne aggódj

jó szórakozást. aztán a sűrű gőzben nem rámarkolni a zuhany csapja helyett vmi másra..
Hávááj . Az otthon gyengélkedőknek jobbulást.
Nos az új R1 ... ezt az egyszem piros-fehéret meg is vette a barátom most a bemutatón, hétfőn intézik a papírokat ... a szemét Képeket nemsokára töltöm fel.
Oooo kis tunder, akinek latatlanba is felek a baratnojetol, nem mehettem, mert a baratnomnek szuksege volt ram...
szivesen mentem volna, de majd csutortokon elmeselitek, mi szepet lattatok!

most megyek, ejszakai gozfurdobe!
3! pasival
Én se voltam
Sajnos csak ez marad
miért nem jöttél, arany csillagunk, hát mindenki epekedve téged várt!
szevasztok!

már visszaértem r1 nézőből. jó utat tomato-család! kavanyu, neked meg jobbulást! nekem meg kavintont. elmentem egy születésnapi meglepi-partiba, ami holnap lesz