Én is szivessen allesném a többiektől a dolgokat,csak sajnos mindig mindenki mögöttem jön ugyhogy over
Csak egy pici jotanács,vedd le a gikszerről a plexit és már 80-nál is megtart a szél,vagy egy kis ejtőernyővel egyenessen kapaszkodnod kell hogy le ne repülj
Azt gondoltam, hogy a SportMotor weboldalon, talán sportmotorosokat találok. Nekem semmi bajom az enduro-s srácokkal, szuper velük motrozni! Nem is erről írtam! Ők többnyire ülő pozícióban 130 körül gurulnak, az én motoromon ez a gurulás lassú, nem tart meg a szél. Amikor egyedül motorozom, akkor általában 130 fölött járok ezért sokkal élvezetesebb és kellemesebb ezzel a motorral így közlekedni. A fejlődésen pedig azt gondolom, ha valaki folymatosan olyan csapattal mozog, akiknek hasonló sportgépük van, akkor rengeteg dolgot elleshetnek egymástól, ami fejleszti a tudását.
Az útvonal hozzászólásodat nem is értem, én arról egy szót sem ejtettem, hogy hol szoktam motorozni? kértél képet, küldöm a gyári fotót, az enyém fekete......
A ma egyórásra tervezett munka eltartott 5 óráig. Meg holnap még +8-9 óra.
Mentem volna hentesnek, a disznót több száz éve ugyanúgy kell darabolni, de a egy szaros winchester miatt elbaszni ennyi időt...
nagyon szép az FJ, én is szemezgettem már vele, később még szóba jöhet
Mégis találok itt Sportmotorosokat is
Csak egy pici jotanács,vedd le a gikszerről a plexit és már 80-nál is megtart a szél,vagy egy kis ejtőernyővel egyenessen kapaszkodnod kell hogy le ne repülj
Az útvonal hozzászólásodat nem is értem, én arról egy szót sem ejtettem, hogy hol szoktam motorozni? kértél képet, küldöm a gyári fotót, az enyém fekete......
és melyik fürdőben voltatok f1-ig??
A ma egyórásra tervezett munka eltartott 5 óráig. Meg holnap még +8-9 óra.
Mentem volna hentesnek, a disznót több száz éve ugyanúgy kell darabolni, de a egy szaros winchester miatt elbaszni ennyi időt...
havonta egyszer biztosan el kell menni oda! punnyadas fel1ig a meleg vizben....
dumaltunk es okorkodtunk egy csomot!
probaljatok ki TI is!
vaaaaaan komoooood a haloszobaban
Nagyon szép, nagyon jó, de nem adnék érte két Fazert.
No, lássunk egy-kettőt:
Dolgoznom kell szombaton, na jó legyen.
De, hogy bedöglik a net a gépemen?!?
Úgy érzem, most kell abbahagynom a mai napot (munkát)
Teszel fel képeket a tegnapi R1 bemutatóról?
Esik a hó, ezen a télen most látok 1x havat.