Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Próbálkozz az üzenőfalon, vagy a közös gurulások topikban: mi is ált. csak max. 160 körüli tempóban szoktunk gurulni.
az 5-let jó,

nagyon szép az FJ, én is szemezgettem már vele, később még szóba jöhet

Mégis találok itt Sportmotorosokat is
Én is szivessen allesném a többiektől a dolgokat,csak sajnos mindig mindenki mögöttem jön ugyhogy over
Csak egy pici jotanács,vedd le a gikszerről a plexit és már 80-nál is megtart a szél,vagy egy kis ejtőernyővel egyenessen kapaszkodnod kell hogy le ne repülj
Azt gondoltam, hogy a SportMotor weboldalon, talán sportmotorosokat találok. Nekem semmi bajom az enduro-s srácokkal, szuper velük motrozni! Nem is erről írtam! Ők többnyire ülő pozícióban 130 körül gurulnak, az én motoromon ez a gurulás lassú, nem tart meg a szél. Amikor egyedül motorozom, akkor általában 130 fölött járok ezért sokkal élvezetesebb és kellemesebb ezzel a motorral így közlekedni. A fejlődésen pedig azt gondolom, ha valaki folymatosan olyan csapattal mozog, akiknek hasonló sportgépük van, akkor rengeteg dolgot elleshetnek egymástól, ami fejleszti a tudását.

Az útvonal hozzászólásodat nem is értem, én arról egy szót sem ejtettem, hogy hol szoktam motorozni? kértél képet, küldöm a gyári fotót, az enyém fekete......
csőbe éneklés volt?

és melyik fürdőben voltatok f1-ig??
Hali!

A ma egyórásra tervezett munka eltartott 5 óráig. Meg holnap még +8-9 óra.
Mentem volna hentesnek, a disznót több száz éve ugyanúgy kell darabolni, de a egy szaros winchester miatt elbaszni ennyi időt...
Iszonyu jooooo!
havonta egyszer biztosan el kell menni oda! punnyadas fel1ig a meleg vizben....
dumaltunk es okorkodtunk egy csomot!

probaljatok ki TI is!
Milyen volt az esti pancsi?
Hiszem, ha látom...
hali!
vaaaaaan komoooood a haloszobaban
Zsu meg is csodál benneteket (Téged + a R1-et)
Az utolsó képen eléggé meg vagyok elégedve magammal
Hát, nem egy túramotor.

Nagyon szép, nagyon jó, de nem adnék érte két Fazert.
Ez aztán a csutka kormány(3. kép)
A nagyság átka

No, lássunk egy-kettőt:
7 megapixel
Persze, kis türelmet, csak nagyok lettek, tömörítenem kell, hogy fel lehessen tenni.
Esik a hó ez ok.
Dolgoznom kell szombaton, na jó legyen.
De, hogy bedöglik a net a gépemen?!?
Úgy érzem, most kell abbahagynom a mai napot (munkát)
Szia Karmi!
Teszel fel képeket a tegnapi R1 bemutatóról?
Hóhányós jó napot!
kösz, mentem is 1-2 karikát
a hoesésben ezt találtam. jo szorakozást!!!!!
szép reggelt! havas reggelt
Jó reggelt Itt is esik, és eddig megmaradt A kutyám nagyon örül neki
Jó reggelt!

Esik a hó, ezen a télen most látok 1x havat.