Néhányszor. Régebben. De csak csóválták a fejüket. Egyesek szerint amputálni kéne a fejemet.
Egy HerriPotterre nem ülünk be?
Tudod, én még csak ilyen kis fiatal kölök vagyok, engem lenyűgöz ez a mese. Nyálcsorgatva ülnék a moziban, és lesném amint a varázslótanoncok üldözik egymást seprűn
Ezt nem kell ám elhinni. Ez most a hülyeségetbeszélős énem volt. Valójában tényleg láttam az összes eddigi H. P.-t, de csak azért, mert az én "pici" hugomat mindig el kellett kísérnem, mert anyámék nem hajlandóak beülni a filmre, meg egyébként is én vagyok a komoly nagytesó, kísérjem el én... Komoly... pffh
De, lényeg a lényeg, gyakorlatilag bármikor rá(d)érek... mármint mozizni.
Csak 3 ZH lesz hétfőn, meg 2 szerdán, de azok napközben lesznek, éjjel szabadjára engedhetem az ösztöneimet... nem! már megint a nőcsábász énem dumál.
Szóval esténként ráérek.
Nem az én stílusom
Viszont:
Ez jó lehet...
vagy:
ez is jónak tűnik
csak mondd, mikor, és én készen állok
Bár nem vagyok fanatikus HP rajongóó
Láttad már?
Egy HerriPotterre nem ülünk be?
Tudod, én még csak ilyen kis fiatal kölök vagyok, engem lenyűgöz ez a mese. Nyálcsorgatva ülnék a moziban, és lesném amint a varázslótanoncok üldözik egymást seprűn
Ezt nem kell ám elhinni. Ez most a hülyeségetbeszélős énem volt. Valójában tényleg láttam az összes eddigi H. P.-t, de csak azért, mert az én "pici" hugomat mindig el kellett kísérnem, mert anyámék nem hajlandóak beülni a filmre, meg egyébként is én vagyok a komoly nagytesó, kísérjem el én... Komoly... pffh
Asztalt...
Akkor majd lezsírozzuk!
Tudod a számom...
Én meg tudom, mit tettél tavaly nyáron!
Bazeeeg, ez nagyon szar volt
Majd ha elmúlik a huzat hatása... valamikor ...
Csak 3 ZH lesz hétfőn, meg 2 szerdán, de azok napközben lesznek, éjjel szabadjára engedhetem az ösztöneimet... nem! már megint a nőcsábász énem dumál.
Szóval esténként ráérek.
Ez a mai motorozás neked nagyon megártott
Nekd mikor lenne jó ??
Természetesen.
De lehet róla szó, hogy mi ketten... egyik este...
Mármint hogy moziba
Na
Löjjük ki a Marson garázdálkodó kicsike gusztustalan szörnyecskéket
Nézd meg valmelyik mozis oldalon...
A Westend elég későn, de adja
nem jött be az oldal...
pedig megnézném...
Kawagirl, Kawabééb, Kawamaccs, Kawacicc és még mennyi nevem van...
Inkább nézd meg ezt, lehet, hogy az esti vetítésre benevezek ..
http://port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=70 402&i_city_id=3372&i_county_id=-1
Cica, legyen egy kis önbizalmad, az is épp elég élmény egy képen, ha Te rajta vagy!
Nehogymár!
Motorok is lesznek ....
Ne csak Én legyek mindig a középpontben