Hejjj! Mire is érkeztem ide?
A tárgyilagosság kedvéért : a szerviz túlteljesítette a tervét ! (Kösz: Fürtös, Kozmax, Lecsó!)
Az értékesítés meg: hát Fletó! B**********azt a jó **********t!
Egyébként mindenkinek köszi, aki hűséges hozzánk. Jó látni Benneteket nap mint nap. És ezután is szívesen látunk! (Még ha Suzukit vesztek is
a "nagy" Yamahátol semmit.
a Yamaha World viszont igen, teljesitettük a terveket, kaptunk prémiumot. nem publikus, de ez igy van rendjén a mai világban
Ismét győzött az ifjúság!!!
"ideengedem a gyereket mert már ütlegeli a fejem"
Igen "kemények" a manapság már a fókabébik
Úgy tudtam, a hím fóka apákat elkerülik nagyívben, mert néha megeszik őket
Tudom, tudom, túl sok Discovery channel-t nézten
Én is léptem, majd még este leszek.
Bezzeg, ha kihangosítanád valamelyik motogp futam alatt az onboardos felvétel hangját!!!
Fóka lévén, biztos kinőne még az uszonyod végén is a szőr, hogy felálljon És az már
nem lenne ordítás!!! Az viszont az lenne, amit a család többi tagjától kapnál érte, a
szomszédokról nem is beszélve
Apropó szomszédok. Most már nem érzek "bűntudatot" amiért a motorozásaim alkalmával
~4-5 percet melegítem a mocit elindulás előtt! Miért is? Két házzal mellettünk lakik egy
buszos, aki éppen most kezdte el "bemelgíteni" a ~100 éves ikarus buszt indulás előtt!!!
Hangerő azonos alapjáraton az akrával, csak Ő szolgálatból teszi ezt naponta töbször is
A tárgyilagosság kedvéért : a szerviz túlteljesítette a tervét ! (Kösz: Fürtös, Kozmax, Lecsó!)
Az értékesítés meg: hát Fletó! B**********azt a jó **********t!
Egyébként mindenkinek köszi, aki hűséges hozzánk. Jó látni Benneteket nap mint nap. És ezután is szívesen látunk! (Még ha Suzukit vesztek is
a Yamaha World viszont igen, teljesitettük a terveket, kaptunk prémiumot. nem publikus, de ez igy van rendjén a mai világban
látom jol elfoglalta magát az összes mümájer sehol senki
Race of Champions
"ideengedem a gyereket mert már ütlegeli a fejem"
Igen "kemények" a manapság már a fókabébik
Úgy tudtam, a hím fóka apákat elkerülik nagyívben, mert néha megeszik őket
Tudom, tudom, túl sok Discovery channel-t nézten
Én is léptem, majd még este leszek.
Fóka lévén, biztos kinőne még az uszonyod végén is a szőr, hogy felálljon És az már
nem lenne ordítás!!! Az viszont az lenne, amit a család többi tagjától kapnál érte, a
szomszédokról nem is beszélve
Apropó szomszédok. Most már nem érzek "bűntudatot" amiért a motorozásaim alkalmával
~4-5 percet melegítem a mocit elindulás előtt! Miért is? Két házzal mellettünk lakik egy
buszos, aki éppen most kezdte el "bemelgíteni" a ~100 éves ikarus buszt indulás előtt!!!
Hangerő azonos alapjáraton az akrával, csak Ő szolgálatból teszi ezt naponta töbször is
Most eladhatnád "Motoros áron" Fókának.
tulajdonképpen mindegy milyen márka, már megnéztem ezret de nem tudtam dönteni