Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali, TJ!

Ja, tervezem a jelenést, majd kiderül mennyire lesz mehetnékem az estve!
Anettkának legalább a kockafejében található is valami, de az előző szörnynek...
hu.. remélem Anetkás még nincsen .... azt is fel kellene lőni aztán otthagyni
Én ezzel az emberforma szörnnyel semmilyen közösséget nem vállalok.
Senki, azért osztogatja úton-útfélen!
Ez nagyon gáz! ilyenkor szégyellem, hogy nő vagyok
Sz"asz Ricsi!

Itthon vagy? Gyere ma este agysejtet zúzni Te is!
Jobb reggelt!

Lum: azé" a gyerekeket nem kéne riogatni... Gondolom a lakásod főfalát is ilyen naptár díszíti!
Iszonyat randa ez a nő Nem is tudom kik veszik meg a naptárát..
Mit vétettünk?
Szia!

Rég láttunk
csak nektek
Sziasztok!
traffipax:
Remélhetőleg úgy tényleg védettek leszünk. Sztem fontosabb nekik, h. az autós beazonosítható legyen, mert ezzel a "nem én vezettem" szöveggel jelentős hányadot buknak. (Kétszer már nekem is bejött )
Arányaiban meg töredék a motoros, úgyhogy hajrá üveghang!
A ruhához még: kivitték az IMOT-ra is, elmondásuk szerint nagy sikere volt. Újabb magyar (pontenciálisan) sikertörténet.
Az Erzsébet krt-on meg a Mamut I-ben lévő edigitalban van, bár nem pont az a kártya (2+1+1), hanem egy 3+1-es. Az se drágább, cirka 3 rugók ezek a cuccok.
De elég egyszerű ez a cucc ahhoz, hogy bármelyik nagyobb hw boltban tudjanak adni.
Be kell építeni a egy csatlakozót a hűtővíz körbe, két gumicsövön áromoltatja a vizet a ruhába épített csatornákon. Említett szabályozó rendszer van beépítve. Bár anno amit én láttam, abban csak egy egyszerű forgócsap volt (első modell???).
A tavalyi revűben volt egy cikk: egy KTM-mel ment az emberke Austzriából BP-re (ha jól emléxek), az osztrák yardok le is állították, mert télenhóban nem láttak még motorost.
Versenyen kívül: Gyújtótrafó.
Legjobb lesz, ha Gábor meséli el a részleteket, majd kifaggatjuk.
csá, karmi, én meg bocs, h nem írtam vissza, el is felejtettem.

semmi para, h nem vártál meg, í]y is beszéltük meg, én meg csak a 2. benyakúton találtam nekem való cigit..

ruha - a revüs cikket nem olvastam, de pillanatnyilag el sem tom képzelni, h a hűtővízből vegyükki a zokszigént.... ööö.. meleget a ruhába. hogy működik az a kütyü?
Szeva Lum!

Bocs, hogy tegnap nem vártalak meg.

Ruha: amiről én olvastam (Motorrevü), az a hűtővíz körhöz kapcsolt melegítő ruha volt, szerintem ez is ilyen.
akkor inkább szauna cuccnak kellene árulni
12v-os aljzatról szoktak működni ezek a cuccok, vagy be kell építeni saját csatlakozót, de elektromosan, nem hűtővizesen az tutt