traffipax:
Remélhetőleg úgy tényleg védettek leszünk. Sztem fontosabb nekik, h. az autós beazonosítható legyen, mert ezzel a "nem én vezettem" szöveggel jelentős hányadot buknak. (Kétszer már nekem is bejött )
Arányaiban meg töredék a motoros, úgyhogy hajrá üveghang!
Az Erzsébet krt-on meg a Mamut I-ben lévő edigitalban van, bár nem pont az a kártya (2+1+1), hanem egy 3+1-es. Az se drágább, cirka 3 rugók ezek a cuccok.
De elég egyszerű ez a cucc ahhoz, hogy bármelyik nagyobb hw boltban tudjanak adni.
Be kell építeni a egy csatlakozót a hűtővíz körbe, két gumicsövön áromoltatja a vizet a ruhába épített csatornákon. Említett szabályozó rendszer van beépítve. Bár anno amit én láttam, abban csak egy egyszerű forgócsap volt (első modell???).
A tavalyi revűben volt egy cikk: egy KTM-mel ment az emberke Austzriából BP-re (ha jól emléxek), az osztrák yardok le is állították, mert télenhóban nem láttak még motorost.
csá, karmi, én meg bocs, h nem írtam vissza, el is felejtettem.
semmi para, h nem vártál meg, í]y is beszéltük meg, én meg csak a 2. benyakúton találtam nekem való cigit..
ruha - a revüs cikket nem olvastam, de pillanatnyilag el sem tom képzelni, h a hűtővízből vegyükki a zokszigént.... ööö.. meleget a ruhába. hogy működik az a kütyü?
Ja, tervezem a jelenést, majd kiderül mennyire lesz mehetnékem az estve!