Komoly ez a ruha! Jól láttam, hogy a motor hűtővizével van kapcsolatban
Valami hőcserélő rendszer van beépítve , vagy a ~80 C-os vizet keringetik
a kabát-nadrágban
Kis felvilágosítást szeretnék kérni a szakértőktől!
A mai hírekben bemondták, hogy 1600 vagy mennyi autóst fotóztak le az új trafikkal.
Asszem a hétvégén át fogják fordítani a berendezéseket és szemből fog fotózni.
Így azonosítható lesz a sofőr. (info: Sláger Rádió)
Akik eddig beleszaladtak, védekezhetnek a szokásos "nem én vezettem" szöveggel.
Namármost, ha megpörgetik a dobozt, akkor a motorosok újra le lesznek védve??????
Tomato, én terveztem a hét elején, aztán kiderült, hogy jön ma egy alvállalkozó, akivel együtt kell dolgozni, ma és holnap a főnököm hektikusan jár be (műtik a nejét), szóval nem tudok.
Sőt tegnap jelezte, hogy a jövőévi egy hónapos szabim sem tűnik kivitelezhetőnek...
A komfortérzetet növeli, és igazából hosszútávon van értelme, mert nem hül át az ember. Vagy pl. 10 fok van, esik az eső - ilyenkor is sokat javít a helyzeten. Olyan szezonnyújtó berendezés
Komoly ez a ruha! Jól láttam, hogy a motor hűtővizével van kapcsolatban
Valami hőcserélő rendszer van beépítve , vagy a ~80 C-os vizet keringetik
a kabát-nadrágban
De szeretnélek látni jövő héten amint autópályán arra motorozol...
Egyébként az ~1600 azért is ciki, mert állítólag jóval a sebességkorlátozás felett kattint csak (talán 130 a 100-as táblánál, 160 a 130-as szakaszon).
Kis felvilágosítást szeretnék kérni a szakértőktől!
A mai hírekben bemondták, hogy 1600 vagy mennyi autóst fotóztak le az új trafikkal.
Asszem a hétvégén át fogják fordítani a berendezéseket és szemből fog fotózni.
Így azonosítható lesz a sofőr.
(info: Sláger Rádió)
Akik eddig beleszaladtak, védekezhetnek a szokásos "nem én vezettem" szöveggel.
Namármost, ha megpörgetik a dobozt, akkor a motorosok újra le lesznek védve??????
Tomato, én terveztem a hét elején, aztán kiderült, hogy jön ma egy alvállalkozó, akivel együtt kell dolgozni, ma és holnap a főnököm hektikusan jár be (műtik a nejét), szóval nem tudok.
Sőt tegnap jelezte, hogy a jövőévi egy hónapos szabim sem tűnik kivitelezhetőnek...
IDŐJÁRÁS
Mi ez a punnyadás
Csak Én dolgozok???
Ma volt alkalmam kipróbálni a fűthető motoros ruhát. Nem is gondoltam volna milyen királyság! Mikor elkezdtemizzadni, kicsit visszavettem a fűtést.