Kezdő motoros vagyok...Vásárlás előtt állok...
Milyen motrot javasoltok főleg autópályán, majd később a ringen húznám neki...
Jelenleg egy Yamaha Fazerem van - tudom nem a legjobb, de tovább akarok lépni...
a Honda felé kacsingatok 5-6 éves kellene... óccsóé
Esetleg van vkinek tapasztalata ? Mármit melyik Honda a legjobb ár/érték viszonylatban ?
egy motor nem csak akkor lehet szép ha gyári. sok évi tapasztalatom viszont az, hogy ezek az alakitások mind a használhatoság és az élettartam rovására megy. nem megfelelö anyagok használata, a váz geometriára gondoltam. a motorgyártoknál ezen több ezer mérnök dolgozik mire egy motor jo lesz.
még az utolag kaphato kiegészitök tömkelege is gagyi, müszakilag nem átgondolt, amelyik jobb mint a gyári azt pedig földi halando nem tudja kifizetni.
ez a gondolkodás mod miatt, néz ki az eladásra kinált használt motorok nagy része ahogy.
nem kételkedek müszaki felkészültségeden, de ha lehetséges, megtekinteném az általad elkészitett.
Akkor a csoportban csak jóval elöttem vagy valahol mögöttem, a maradék hallasomra még szükségem van.
Persze nem rossz csak V2. Akko" inkább megvárom 2008-at és az új VMaxot: az legalább V4.
Persze a legjobb döntés az volna a Hondától, ha az RC211V-ből csinálna utcai változatott. Esetleg egy sporttúra változatot.
Igazad van! Amúgy csak a vázbölcsőre gondoltam, de mindegy. A teljes váz nyilván nem lehet egyforma már csak a rugózás miatt sem.
Kozmax!
Mi az, hogy gánygéza????
A motor csak akkor lehet szép, ha gyári???
Egyre biztosabb vagyok, hogy nem adom el az öreg motort, és végigcsinálom a zx projektet!
Semmiképpen nem mondja majd senki, hogy gány, ha kész lesz!!!
Mint már párszor említettem, kétféle motormárka létezik: Honda és Yamaha. Honda mellett dönt az ember, Yamahát választ.
Van még néhány gyártó, ezek néha-néha nagyritkán kihoznak egy-két modellt, ami okán számra veszem a nevüket, de ennyi.
Te sem bírsz magaddal?