Egyébként meg alapvetően nem DBA vagyok (szóval nekem tök mindegy milyen grafikus terminál), csak néha nekem kell megmondani a DBA-nak mit csináljon, hogy működjön a dolog. Nem azé" mer" akkora spiler vagyok, hanem mert Ő annyira lamer.
Amit ezután írtál az igaz, bár az inteles Mac Mini árban sem rossz. Kicsit több pénzért könnyen kezelhető, megbízható gépet kapsz. Ráadásul a csomagolás is nagyon guszta...
és még: a designerek, valamint a nagy mennyiségű, vagy nagy gépigényű képfile-okkal foglakozó emberkék (pl. "egy-két" divat- és reklámfotós) illetve a kiadványszerkesztők is inkább Mac, a sok Adobe miatt...
Nyugi, csak idealista agitprop volt a mac mellett.
Az államokon kívűl "csak" a designerek használnak macet... Persze ez az inteles fordulat még hozhat változásokat, de alapvetően túl drága ahhoz, hogy versenyre keljen a PC-vel.
www.apple.com ezen belül otthoni használatra sztem a imac család a nyerő, bár egy mac mini is nagyon sokat tud. pl. a fix tv-n egy inteles imac-en tesztelik a legújabb pc-s játékokat, mert a mac OS mellett fut rajta az XP-is
nem, mert én ezzel dolgozom és az adobe még nem hozta ki a creativ suite 3-at, ami jól futna az inteles verzión. Illetve az intelesen is fut a cs2, csak egy ún. rozetta fordítóprogram fordítgat közben. Ez persze rendesen belassítja a dolgokat...
A többiek szépen forduljanak át a másik oldalukra...
Ez a gokart kupa érdekes lehet, mennyibe fájhat ez vajon?