Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép jó reggelt mindenkinek aki már ébren van!
A többiek szépen forduljanak át a másik oldalukra...

Ez a gokart kupa érdekes lehet, mennyibe fájhat ez vajon?
Háááát! az elég húzós lenne......már mint árban
Szépjóestét mindenkinek aki még ébren van
Úgy érzem ezen a virtuális Műmájer GP-n még dolgoznunk kell
Könnyebb lenne egy gokartkupát összehozni, pl.: a Hungaroring melletti fedett gokartpályán
Akkor ez nálam nem nyerő.
bájtevéj Kínai: Ő mintha ma vizsgázott volna. Tud valami róla valaki? Mara vagy?

Egyébként meg alapvetően nem DBA vagyok (szóval nekem tök mindegy milyen grafikus terminál), csak néha nekem kell megmondani a DBA-nak mit csináljon, hogy működjön a dolog. Nem azé" mer" akkora spiler vagyok, hanem mert Ő annyira lamer.
Első körben arra a progira gondoltam, ami UML diagrammokból csinál futtathat progit.
OK!!!
Köszi....de ez is "Kínai" volt
További érdekes informatikus beszélgetést nektek
Jóccakát!
near real time ppc emulator, olyan mint anno alphan volt az fx86 csak visszafele
Ha egyszer vegre tisztesseges unixon dolgoznal megtanulnad hogy nemigyvan
Elegge atomeromu kell neki. Amugy letoltottem mar
Majd disztributalom.
Nincs részesedésem egyik apple kereskedőnél sem

Amit ezután írtál az igaz, bár az inteles Mac Mini árban sem rossz. Kicsit több pénzért könnyen kezelhető, megbízható gépet kapsz. Ráadásul a csomagolás is nagyon guszta...
és még: a designerek, valamint a nagy mennyiségű, vagy nagy gépigényű képfile-okkal foglakozó emberkék (pl. "egy-két" divat- és reklámfotós) illetve a kiadványszerkesztők is inkább Mac, a sok Adobe miatt...

Jó estét, Urak!
jó éjt
Nyugi, csak idealista agitprop volt a mac mellett.
Az államokon kívűl "csak" a designerek használnak macet... Persze ez az inteles fordulat még hozhat változásokat, de alapvetően túl drága ahhoz, hogy versenyre keljen a PC-vel.
Ezért olvasgatok én is csak.
kiejtés szerint írtam
VÁÚÚÚÚÚÚÚÚ!!
Nehez ismerem be, de ez nekem "Kínai" volt..........
www.apple.com ezen belül otthoni használatra sztem a imac család a nyerő, bár egy mac mini is nagyon sokat tud. pl. a fix tv-n egy inteles imac-en tesztelik a legújabb pc-s játékokat, mert a mac OS mellett fut rajta az XP-is
Rosetta?
nem, mert én ezzel dolgozom és az adobe még nem hozta ki a creativ suite 3-at, ami jól futna az inteles verzión. Illetve az intelesen is fut a cs2, csak egy ún. rozetta fordítóprogram fordítgat közben. Ez persze rendesen belassítja a dolgokat...
Mutass egy honlapot ahol meg lehet nézni......
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......értem!!!