Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hova megyünk?

Igaz, hogy ma nekrológot írtam az idei motorozásról, de nem vagyok semmi jónak elrontója.
kiugorhatnánk zolyom térségébe egy haluskira ..oszt vissza
én kedden elutazom és zombat hajnalban jövök meg..ergo nekem a szombat-vasárnap működik..
mondjuk a szombat inkább.. még hiányzik kb 300km -em azt le kell darálni..
ki segit ??
felraktam a reglapomra egy retro képet
jól jönne a gép kunmadarason
szombatra is nagyon fain dőt jósol
nem teszem el csak tisztába teszem
ha szerdán 16 fok lesz akkor természetesen felfüggesztem a munkát és elmegyünk motorozni
szerdán 16 fok lesz állitólag meg csütörtökön....
minek eltenni a vastt?
estét

befejeztem azt a nyavajás garázst de legalább biztonságban lesznek a kicsikéim
holnap tisztába kéne tenni a vasat
aztán gondolkodhatunk az első tavaszi túrán
Nőt azt bármikor lehet szerezni......de kipróbálni egy HONDA CBR 1100 XX BLACK BIRD-t....az IGEN
milyen XX-t..?? ugye te XY vagy...ezek szerint lojzi szerzett neked vmi nőt ??
LOOOOOJZI !!!! NEEEKEM IS !!!!
Szép jó estét!!!!!
Én is gurultam ma.
Volt lehetőségem (Köszi Lojzi) kipróbálni egy XX-t. Hát ..........................tetszet
Jóest"!

Karmi, ez nagyon szentimentálisra sikeredett, de - talán pont emiatt - átéltem! Köszi!
Hali!

Akkor neked 1000-et kell idén teljesíteni, hogy télen nyugiba lehessen turbósítani.

Tényleg mentem...
Izzadni is jó.
Nekem például ebbe nem volt részem délután
Biztos vagyok benne, ha nem most, tavaszra meg lesz a jogsi is, álmaid motorja is, és mehetünk együtt.

No, megyek tele a kád...
jó estét mindenkinek szia karmi !
én is karikáztam egyet délelőtt már 700 körül járok :)
nem sok kell és megvan az 1000 aztán indul a szétszerel projekt egy kis szivátültetés miatt sztédzs3as sziv....
Jó neked, én csak izzadtam egy órát jól :] De remélem ha folytatom lesz eredménye Neked meg gratula a 15ezredikhez Szép lehetett a táj, én is azt néztem délután hogy egész szép az idő. Na mindegy, jövő ilyenkor már nekem is így fog fájni a szívem mint nektek,hogy le kell szállni a kétkerekűről... Már most is bosszant hogy a forgalmat nem tudom idén megcsinálni csak tavasszal De nem baj... ha meglesz a jogsi és pár km hogy bejáródjak, akkor valami könnyebb túrára már énis el merek merészkedni Veletek
Szépjóestét mindenkinek!!!

Kihalt a fórum. Remélem a miatt, ami miatt én se voltam.
Délelőtt a ház körül dolgozgattam, megizzadtam, ergo: jó idő van, motorra fel!
Még úgyis hiányzott néhány km, hogy meglegyen a 15 ezer, ezért ebéd után (éhgyomorra, azért mégse indulhatok el) motormelegítés, öltözés (Michelin baba) irány a nagyvilág.
Ebbe a délutáni motorozásba zanzásítva benne volt az egész év, tehát:
M0, 1-es út, Zsámbéki medence (gyönyörű, így ősszel) Üvegtigris, 10-es út Esztergom alatt el Dobogókő felé.
Első rosszélmény: még alig kezdett az út kanyarogni, mikor megláttam két motorost az út szélén állni, a túloldalon egy nagy Bandit az árokban.
Megálltam, srácok mondják, hogy a motorost már elvitte a mentő korházba (innen is jobbulást neki), már csak az autómentőt várják, mert a Suzuki is járóképtelen. Hideg az aszfalt vigyázzak.
Vigyáztam.
Egyébként nagyon király volt. Alig volt forgalom, csodálatos színekben a táj, motorozok, mi kell még?
Talán a társaság…
Tehát, fel Dobogókőre, kis pihi, tovább Pomáz felé, innen Szentendre, Lepence-völgy, Visegrád oda-vissza, kilátónál megint egy kis pihi.
Miközben nézegettem a Duna kanyart, elmélkedtem, milyen k…a jó is motorozni, és milyen kár, hogy most több hónap szünet következik…
Az úton egyébként tényleg vigyázni kellett, mert a gumik nem tudtak felmelegedni, néhol már letaposott falevélen kellett keresztül menni, de nem fostam.
Befagyott. A nyílás, ahol a fenti folyamat végbe mehetett volna.
Vissza Lepencén keresztül Szentendre felé.
No, engem itt akartak fellökni.
A 2x2 sávos úton a belső sávba mentem (Kozmax szerint) ordító kipufogóval, mikor a mellettem haladó Thália számára az én sávom szimpatikusabbá vált, a gondolatot (bár nem hiszem, hogy az agyalágyultnak ilyen egyáltalán lett volna) tett követte, és bátran balra (felém) rántotta a kormányt.
Még most se tudom, hogy miközben én is elrántottam a kormányt balra, ezzel egy időben, hogy tudtam reflex szerűen a dudát is nyomni. Miután stabilizálódott a haladási irányom, persze az öklöm ráztam, mitől az ott lévő középső ujjam kiegyenesedett.
Már nem segített, de jól esett.
Budapest szokásos, nagy forgalom, útépítés, dugók, de semmi különös.
Hazatérve fatornyos (nem is, de jól hangzik) kis falumba, olyan 70-75-tel gurulva, a szürkületből az út szélén egy kék-fehérre festett Octavia sziluettje bontakozott ki.
Biztos ismerhettek, mert a fénykürtjükkel rám villogtak, meg még integettek is.
Jól nevelt vagyok, én is villogtam, integettem, bár én nem ismertem őket.
Hazaérés (mai nap 238 km, idén átléptem a 15.000-et), simogatás, sóhajtozás, és közbe engedem a kádat forró vízzel, mert ki kellene engedni.

Elnézést, kicsit hosszúra, líraira sikeredett a beszámolóm, de az a gyanúm, hogy mostanában hasonló élményekben nem lesz részem
Szépjóreggelt :] Megyek ma énis mozogni, squasholunk egyet barátnőmmel ;) Mindenkinek szépszombatot meg aki motorozni megy az vigyázzon magára....
Csináljunk műmájeres gokart napot.
Tuti jövök, ezeket el tudom vezetgetni
Jó reggelt!
Motorozni kellene ma.

GOKART: www.hungaroring.hu/gokart/szol...
Jó reggelt
reggelt
Jó reggelt !
Ma a Gubacsin letesztelték a fékemet... Ha nem a Focusszal vagyok, akkor a Pali egy újabb törött MT-ről csemegézhetne. 30 cm-re álltam meg a tagtól, aki csak balra nézett és átvágott a védett úton...
jó reggelt