a v-strom nekem kurvára bejön. ha lenne most erre annyi zsetonom, simán bevállalnék egyet, full dobozszettel, azzal a világból kimegy az ember. nagy disznó v2, baszom nyomaték, a gumikat nam 8ezrenként, hanem 20-30-anként cseréled... király. kényelmes, szutyok úton is simán elmegy, csak kell mellé egy pályagép, és itt jönnek a finanszírozási nehézségek
Nálunk szitál, nem esik. Fel sem tűnik, csak ha kiállsz, egy idő után vizes leszel. Mag hallani a takarófóliákon, hogy valami csak esik rájuk, még ha nem is látni semmi esőt.
Nem úgy értettem, hogy öregember motor.
A csopperre szokták mondani, hogy "majd öregkoromban", de nekem akkor se kell. DL kényelmes és még egy 650-es is óriási élményt nyújthat.
nem lassul, nem kanyarodik, nem gyorsul. pont azokat a dolgokat nem tudja amiért motorozik az ember
de nem vagyunk egy formák, igy vannak olyan emberek akinek más tetszik.
az más itt sokan nem értik mi benne a jo, köztünk én sem
Háát, a nyáron felült a gépre...Én meg hulla sápadtan figyeltem, hoyg mikor borul el vele, és ugrásra kész voltam, hogy ha dölne a motor....
A csoppereket jobban szereti. A parkolóban áll 2 bazi nagy csopper, fényesek, csilllognak, stb... Szerinte az az igazi motor
Mondjad neki csillogó szemekkel: taníts meg apúúúú, légyszííííííííí
Vagy abba fogja hagyni a "b@szogatást" ami úgye neked jó
Vagy megtanít téged mindenre amit tud, ami ugye szintén jó neked,
mert szükséged van rá a múlt napi kérdéseket olvasva
Jövöre többet is megyek a géppel
Az aksit apum is fel tudja tölteni.... Már 3 napja folyamatoan b@szogat, hogy minek vettem motort, amikor a legelemibb dolgokat sem tudom a műszaki részével kapcsolatban...
Persze ő már a születésekor mindent tudott a motorokkal, meg a kocsikkal kapcsolatban....
Az jo
Az akkumlátorodat január közepén és inditás elött meg feltöltöm.
Ha nagyon nem megy akkor majd segitünk, egy feltétellel: jövöre többet használod!!!!!
Hasonló sorsra jutottam mint Te. Itthon fekszem betegen
Utálok beteg lenni ....nyűgös vagyok!!!!!!!!!!!!