hát ma nem irigyellek ... bazi ocsmány idő volt. a kocsiban 3 percenként felugrott a vigyázz jegesedés az utfelületen cimű üzenet..amit már alig várok hogy 4 kerékhajtással teperjek fel le..de mocival..
én temetkezési vállalkozó, vagy bányász lehettem. ennek ellenére, lázongó, újító típus. talán vezető voltam. ja, és nő 1850-ből. ennél jobban már össze sem lehetett volna válogatni
igen ! szaudarábiában éltem 1250 környékén mint állattarto és madarász !!! lázongó tudós tipus voltam főleg a hittan területén jeleskedtem és erősen vezér alkatú vezető voltam = én voltam oszama bin láden
elindultam meglepni tomatot, meg kipróálni a cordurát, kiugrottam a szentendrei útra, aztán ha már ott voltam... kesztyűben még fejlesztenem kell, kicsit dideregtek az ujjbegyeim, de egyébként jól vizsgázott a termoszett
szia nyuszmó ! nem a tv előtt kuksizol nézed tom kruízt meg a gpz kawasakiját ??? ala topgán ?? nekem is ilyen vót az első rendes motorom krisztus után pár száz évvel..
pari! annyira beteg vagy, h a telefont sem tod kezelni???
buktad, mert majdnem valóra váltottam az álmaidat, uis betárztam a tatyóba egy adag mézit, csak nem vetted a telefont, h átadjam.. meg a kaputelefont sem..
hát ez az idő előrehaladtával változni fog...
hordani nem de megenni igen ??
a kinai gépiperzsa pedig állat romantikus 1 kandalló előtt.. ha kis szerncsével nem olvad meg és a hőtől nem ereszt ciángázt akor garantáltan 2 perc után 50.000 kv ra tölti fel az embert amit az első pisizésnél a legnemesebb testrészén keresztül vezet le...juhhé
Ki mi volt előző életében: www.jegyzetek.hu/pastlife.php
Én 1475-ben születtem, és egy sötét erőket birtokló varázsló voltam, ja és pasi
buktad, mert majdnem valóra váltottam az álmaidat, uis betárztam a tatyóba egy adag mézit, csak nem vetted a telefont, h átadjam.. meg a kaputelefont sem..
A lényeg, hogy a kandalló előtt melegednék egy puha szőnyegen
hordani nem de megenni igen ??
a kinai gépiperzsa pedig állat romantikus 1 kandalló előtt.. ha kis szerncsével nem olvad meg és a hőtől nem ereszt ciángázt akor garantáltan 2 perc után 50.000 kv ra tölti fel az embert amit az első pisizésnél a legnemesebb testrészén keresztül vezet le...juhhé
Na most kötöködjél a perzsaszőnyeg meg a perzsamacska miatt Kínai gyártású perzsaszőnyegre gondoltam
Kiváncsi leszek, hogy a mókuscicát, hogy fogja "földolgozni"?