Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ma nem irigyellek ... bazi ocsmány idő volt. a kocsiban 3 percenként felugrott a vigyázz jegesedés az utfelületen cimű üzenet..amit már alig várok hogy 4 kerékhajtással teperjek fel le..de mocival..
én temetkezési vállalkozó, vagy bányász lehettem. ennek ellenére, lázongó, újító típus. talán vezető voltam. ja, és nő 1850-ből. ennél jobban már össze sem lehetett volna válogatni
igen ! szaudarábiában éltem 1250 környékén mint állattarto és madarász !!! lázongó tudós tipus voltam főleg a hittan területén jeleskedtem és erősen vezér alkatú vezető voltam = én voltam oszama bin láden
elindultam meglepni tomatot, meg kipróálni a cordurát, kiugrottam a szentendrei útra, aztán ha már ott voltam... kesztyűben még fejlesztenem kell, kicsit dideregtek az ujjbegyeim, de egyébként jól vizsgázott a termoszett
Hülyeeeee Te mi voltál? Megnézted?
akkor te voltál sötét vödör a csillagok háborújából ? nem sok változott akkor ..alulról hiányzik pár centi ami kinőtt fölül..
szia fóka !
Jóstehetség vagy ATtop Gun-t nézem, bár Tom Cruise már régen nem a kevenc színészem

Ki mi volt előző életében: www.jegyzetek.hu/pastlife.php

Én 1475-ben születtem, és egy sötét erőket birtokló varázsló voltam, ja és pasi
Üdv Műmájerek
szia nyuszmó ! nem a tv előtt kuksizol nézed tom kruízt meg a gpz kawasakiját ??? ala topgán ?? nekem is ilyen vót az első rendes motorom krisztus után pár száz évvel..
my plezsör ...a stilus az ember maga
Ilyen időben gurultál?????
sztédzs! átvettem egyet a yw-ben a bogácsi korongokból. utólag is kösz szépen. megadtad a módját!
pari! annyira beteg vagy, h a telefont sem tod kezelni???

buktad, mert majdnem valóra váltottam az álmaidat, uis betárztam a tatyóba egy adag mézit, csak nem vetted a telefont, h átadjam.. meg a kaputelefont sem..
konyhában? ugyan már
hát akkor ..
na ezt meg is beszéltük..
Ne kötözködj Ezek mellékes dolgok
A lényeg, hogy a kandalló előtt melegednék egy puha szőnyegen
hát ez az idő előrehaladtával változni fog...
hordani nem de megenni igen ??
a kinai gépiperzsa pedig állat romantikus 1 kandalló előtt.. ha kis szerncsével nem olvad meg és a hőtől nem ereszt ciángázt akor garantáltan 2 perc után 50.000 kv ra tölti fel az embert amit az első pisizésnél a legnemesebb testrészén keresztül vezet le...juhhé
Nem szeretem az igazi állatkákból készült szőnyegeket, bundákat, stb
Brr..... Mókuscica??????? Inkább nyusszancs...

Na most kötöködjél a perzsaszőnyeg meg a perzsamacska miatt Kínai gyártású perzsaszőnyegre gondoltam

Kiváncsi leszek, hogy a mókuscicát, hogy fogja "földolgozni"?
émmeg valahol a tengerparton henyélnék meee itt má minnyá megfagyok!!!
mókuscica ! perzsaszőnyegből nincsen fehér legfeljebb ha perzsa macskából csinálják...naagy kiterített állatszőr-bőr nemjönbe ??