Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóccakát nektek, érezzétek jól magatokat :] Én most értem haza Vácra... jujjjj nagyon hideg van...
Na jó éjszakát!!!!!!!
Akkor holnap
Mondtam neki, hogy ha indulunk csörgök neki mert Debrecenből jön. Amúgy ő volt velem a felvonuláskor. Vagyis ő vitt! Úgyhogy páran már láttátok.
Ja meg most szólt a kinai is, hogy ha befogadjátok ő is jönne!!
Nem tudom mikor érünk oda, de ha megvan a telcsi száma akkor felhívjuk
estét
Na, reggel majd leszek egy kicsit még, most pedíg átadom a netet az éjjeli baglyoknak
Jóccakát!
Nnna. Én mentem horizontálisba: nehéz péntekem volt, holnap meg korán kell kelni.
Jó éjt!
Majd ha ideér, és elterjed...
Igazából nem is a proc ami érdekel, hanem a kiegészítők: PC-re meg Winfosra bármit ráköthetsz, max egy frissített driver kell hozzá - erre fejleszt mindenki. A Mac nekem nem tünik költséghatékonynak.
Mar a mar a Mac is Pc
Nem rossz, nem roosz.
Én PC párti maradok.
Nekem olyan bumszli volt a kezemben
Maradok a gombnelkuli MacPro nal
De ez pusztan azt mutatja hogy GYP-s kezem van (jameg hogy balkezzel egerezem)
Hát akkor úgy tünik én vagyok! Lehet jön még a kinai is ha nem kell menni Gellért hegyet takarítani! Csak ő még 11es indulást tud, szóval majd felhomályosítom!
Igen O az
Elvileg jon holnap valaki aki megnezi a lakasom es lehet h kiadjuk... egyreszt szeretnem latni kinek adja ki apu, masreszt ki kene glancolni hogy jol nezzen ki :] Frissen festett, igy rafer... pedig mentem volna nagyon...
Köszönjük szépen!

Te miért is nem jössz?!
Gondoltam bekoszonok, es nagyon szep idot, jo motorozast kivanok azoknak akik mennek holnap.... majd meseljetek :]
Szerintem ha 10-kor elindultok akkor ~10:30-ra Újhatvanban
vagytok a Mol kútnál ahol én csatlakozok, majd innen ~11-körül érünk
Galyatetőre. Apropó te vagy a + 1 fő Roliiinál?
Most már tudom mit fogok nézni este.
Sajnálom, hogy nem megyünk holnap, de volt egy olyan érzésem, hogy kitalálnak vmit.
Mikor érünk kb Galyatetőre mert becsatlakozna ott +1fő.
Az ikreket nem teljesen értem, de van egy sanda gyanúm
igen,köszi :):):)

Akkor az ikrekkel sem találkozunk...
Tudom, hogy gyerekes ennyire lelkesedni egy ilyen apróságért , de akkor is...

Wiwes üzit olvastad?