A Balatonban élő halaknak nincs moslék íze még a csukának sem Imádom a halat,és aránylag sokat is eszek
Ez egy 1.70-es amit már lehet filézni Az oldalfiléket felvágom kb.féltenyérni darabokra,aztán a bőrével lefele fordítva 4-5 miliméterenként beírdalom,besózom aztán be a hűtőbe.Másnap csinál az asszony liszt,víz,fokhagymakrémből egy masszát,abba mártja sütés előtt,majd kisüti forró olajban,én meg fölzabálom az egészet kétpofára
A szájbilincsből ítélve arra a következtetésre jutottam, hogy te ezt a csukát elviszed
Ugyan mond már meg mi a fenét csinálsz belőlle , mert maga a halhús sem túl jó de a csukának aszt különösen moslék íze van
Nem beszélve róla, hogy egy szálkafőzelék az egész Talán ettől már csak a garda lehet szálkásabb
Te Pipi!
Annyi félelmeset írt rólad a Láki(meg Te is magadról ),gondoltam megguglizom hátha találok rólad valamit,nehogy aztán belefussak valami,meglepetésbe ,igaz én mindíg tisztelet tudóan viselkedek mindenkivel ,de sose lehet tudni.Hát e keresésben az összesnél nem találtam semmit,valami német oldalakat talált,azt meg nem nagyon vágom,úgyhogy hagytam is,és rákerestem a képekre.Remélem az első két találathoz nincs semmi közöd
Bár ez a kép is csalóka Többen akkár azt is hihetnék, hogy ez a két derék sporthorgász ittas lehet
Szerintem csak a dög meleg elől próbálnak árnyékos helyet keresni.
Volt már, hogy így horgásztunk cimborákkal De papával nem Ő már 73-ik éves pészmékertől az infúziókúráig már minden jáccik nála sajnos Ha be is iszunk vele az első nap csak módjával
A horgászat az egyik lefárasztóbb sprtág hiszen hosszú, akár több napos, koncentrációt kíván a sportolóktól. Kellő edzés hiányában ne kezdjünk hosszabb horgászatba.
Desznyó viccesen disznót jelent