írtam neked választ fzr topicban. Amúgy van ilyen hogy motorcyclespecifications.com vagymi ott talán van pár alapadat, de szvsz kicsit áthangolva lehet benne ugyanaz a blokk mint nálam.
Üdv mindenkinek!
A Yamaha fzx 250 zeal nevezetű motorjáról szeretnék infókat gyűjteni!
Nagyon tetszik de semmit nem tudni róla, minden érdekelne ezzel a kis 4hengeressel kapcsolatban! Műszaki infó, javíthatóság, alkatrészbeszerzés, tulajdonságai,évjáratai, tapasztalatok, vagy egy oldal ahol lehetne róla olvasni, bármi!
Kérem aki tud segíteni szánjon rám pár sort!
Köszönöm!
szia
A tdr fórumon írtam h már elkelt!:D
Most van egy Rd 350 lc m hiányosan de beindul és kb 30 at kell költenirá és használható papír nélkül ha kell megbeszélhetjük nagyon baráti áron!
sziasztok nekem van egy 250 es 4 ütemü crossom 2éves nem volt versenyezve és ritkán használt. nekem az lenne a kérdésem hogy miért rug vissza és miért indul olyan kurva nehezen amikor nem lehet állítani a gyújtásán. jo lenne ha segítenétek mert eltöri a bokámat
szevasztok srácok!Lenne egy kérdésem...nsr250 vásárlásán gondolkodok..tavasszal bemelegíteni jó lenne később meg a csajomnak átadni is megtenné..érdekelne hogy mit tudtok róla..én mentem egy 250el de azon kívül hogy magas fordulaton egész elviselhetően ment nem tudtam meg pl szervíz igényességet..gondolom mivel 2 ütem és pörög mint a flex elég kényes is...ha nem ajáljátok az nsr-t ilyen szempontból akkor mit?..előre is kössz!
haligali :)
Yamaha R1z -re milyen fékolajjelző tartót lehet rárakni mert a gyári az sajna leesett (letört) róla. vagy bármilyennel lehet helyettesíteni?
Sziasztok :) 250es motort keresnék, de nemtudom milyet :S
egy két paraméter fontos nekem: azaz keveset fogyasszon, és legalább 160nal mennyen és 4T!
ÉN hyosung gt250r - re gondoltam arrol mi a véleményetek? :) Vagy ha van ennél jobb is és aránylag egy ár kategoriában várom ötleteiket :)
Van itt közületek VT-250 Xelvises?
David
Minen érdekel róla....
köszi
A Yamaha fzx 250 zeal nevezetű motorjáról szeretnék infókat gyűjteni!
Nagyon tetszik de semmit nem tudni róla, minden érdekelne ezzel a kis 4hengeressel kapcsolatban! Műszaki infó, javíthatóság, alkatrészbeszerzés, tulajdonságai,évjáratai, tapasztalatok, vagy egy oldal ahol lehetne róla olvasni, bármi!
Kérem aki tud segíteni szánjon rám pár sort!
Köszönöm!
A tdr fórumon írtam h már elkelt!:D
Most van egy Rd 350 lc m hiányosan de beindul és kb 30 at kell költenirá és használható papír nélkül ha kell megbeszélhetjük nagyon baráti áron!
Tudtál venni nsr-t végül?
énis akarok venni egyet.
Megvan még az nsred?
ami jelzi mennyi fékolaj van.
Yamaha R1z -re milyen fékolajjelző tartót lehet rárakni mert a gyári az sajna leesett (letört) róla. vagy bármilyennel lehet helyettesíteni?
egy két paraméter fontos nekem: azaz keveset fogyasszon, és legalább 160nal mennyen és 4T!
ÉN hyosung gt250r - re gondoltam arrol mi a véleményetek? :) Vagy ha van ennél jobb is és aránylag egy ár kategoriában várom ötleteiket :)