szia
Nincs nagy baja de nagyon megvizsgálom ,mert befürdeni nem akarok.
Kiprobálom rendesen de elötte átnézem nem akarok gipszet elvileg szombaton, majd írok
Köszi, h segitettél
üdv Tamás
Az a helyzet h engem a csere annyira nem érdekel, egyébként az enyémnek a jobb oldalán van pici karc, nem esésből csak eldőlt. Műszaki most járt le, de friss műszakival 430-at szeretnék érte, és ez az ár nem alkuképes. A '86 os is biztos jó egyébként, arra vigyázz csak h ha sérült, a futóműnek vagy a váznak véletlenül se legyen baja, mert akkor sose fogsz jót motorozni vele. A cbr 250 nagyon kezes motor, alacsonyan van a súlypontja, erős, megbízható de egy nagyobb sérülés azért tönkre tudja tenni.
Szia
Hát az a helyzet, h 1 suzuki 150ccm robogót meg 110.000ezret kell adnom a motorért, a ball oldalon van sérűlés de könnyen javítható. Mennyit szeretnél a vasadért? müszaki? állapot?
köszi ,h írtál
A manualt elküldöm csak nem vagyok otthon de hamarosan.
1986 os CBR ha japán belpiacos és normálisan volt szervizelve akkor el kell mennie 50-60 ekm baj nélkül.
Ha már itt tartunk az én '92 évvégim eladó!
Sziasztok, kérdésem lenne.
Vki pontosan el tudná mondani, hogy hogyan lehet kivenni a Bazuka b120-ből a fojtást a kipufogó dobból. Lekapom a szegecseket a végéről és onnantól mit kell kivenni? Esetleg vki képes illusztrációt:D Hangja kb mennyivel lesz nagyobb?
Előre is köszi.
Széles utat.
sziasztok!
VENNÉK!
szeretnék egy nsr 250es mc21 v. 28as mocit csak papiros érdekel és müködöképes legyen természetesen.
250 000 a felsö határ!
msn és email cimem:fecskovicsattila@freemail.hu
Sziasztok. Nagyon fontos lenne, kellene vki aki elvállalja a motorom forgalomba helyezését, minden papírja megvan, vámpapír, számla, le van jelentve a közlekedési hatóságnál, h forgalomba lehet helyezni, de én nem vagyok jártas a dologban. Vki help, kellene egy cégnév aki elvállalná. Előre is köszi. üdv
Szóval most vettem a motort, állítólag9000 km van benne de ez nem hinném hogy tükrözi a valóságot.A motor meg a szelepek és a gyűrűk kopása alapján sztem 12-15000km lehet benne, de semmiképpen sem sok km mert alig van megkopva.A mocit 130000ért vettem papírokkal még jövő évig van rajta műszaki.Azért volt ennyi mert szar volt benne a hengerfejtömítés és belefolyt a hűtővíz,berosdásodott a henger.Az összes szerelő azt mondta rá h motorcsere meg hogy nincs hozzá alkatrész de ez egy baromság.Szerencsére a gazdája ezt elhitte én meg éltem a lehetőséggel, mert volt egy kevés pénzem is.Szóval most tartok ott hogy levettem a hengerfejet meg a hengert, és kikandikálnak a dugattyúk.A hűtő, a futómű a gumik a fékek szép állapotban vannak, úgy láttam az elektronika is rendben van, egyedül a benzintartály elég csúnya belül, meg a benzincsap volt, berohadva de azt már megcsináltam.A mocival még nem estek:) minden eredeti rajta, egy karcolás sincs, annyi a baja hogy nincs rajta az alsó idom, mert nincs meg.Szervíz manualrol akkor nem tudsz valamit?Ha érdekel még valami akkor kérdezz és írok.Képet is rakok majd fel.
RGV -hez keresek papírokat és vázat, ha tudtok segíteni ez ügyben, akkor ide írjatok.
Blokk bontva eladó.
Nincs nagy baja de nagyon megvizsgálom ,mert befürdeni nem akarok.
Kiprobálom rendesen de elötte átnézem nem akarok gipszet elvileg szombaton, majd írok
Köszi, h segitettél
üdv Tamás
üdv,
Hát az a helyzet, h 1 suzuki 150ccm robogót meg 110.000ezret kell adnom a motorért, a ball oldalon van sérűlés de könnyen javítható. Mennyit szeretnél a vasadért? müszaki? állapot?
köszi ,h írtál
A manualt elküldöm csak nem vagyok otthon de hamarosan.
1986 os CBR ha japán belpiacos és normálisan volt szervizelve akkor el kell mennie 50-60 ekm baj nélkül.
Ha már itt tartunk az én '92 évvégim eladó!
üdv,
Érdemes megvenni 1 1986 cbr 250 r ha jó állapotban van?
Légyszi ha v.kinek van írjon
köszi
Tom
Most készülök venni 1 250-es cbrt.
Megköszönném a service manualt ha elküldenéd.
amfer78@freemail.hu
üdv Tom
Vki pontosan el tudná mondani, hogy hogyan lehet kivenni a Bazuka b120-ből a fojtást a kipufogó dobból. Lekapom a szegecseket a végéről és onnantól mit kell kivenni? Esetleg vki képes illusztrációt:D Hangja kb mennyivel lesz nagyobb?
Előre is köszi.
Széles utat.
a korl jogsihoz keresek endurot... szerintetek melyik lenne a legjobb választás? köszi!
Találtam egy új oldalt, szerintem jó, hívjatok meg rá minnél több embert!
Az oldal: www.motorosokk.com
VENNÉK!
szeretnék egy nsr 250es mc21 v. 28as mocit csak papiros érdekel és müködöképes legyen természetesen.
250 000 a felsö határ!
msn és email cimem:fecskovicsattila@freemail.hu
amúgy mit szeretnél tudni róluk?
Viszont a Yamaha world elvállalta. Nagyon segítőkészek voltak.