Keresek olyan tdm850 4tx-et 2000-től aminek akár az eleje sérült akár karcos horzsolt de szerkezetileg és motorikusan jó állapotban van (esetleg hajlott első teleszkopos, enyhén sérült, balesetes). Külföldről származó is érdekel amit papírozni lehet !
Az RF900-as generátorán fekete vagy zöld címke található? Ha zöld címkés a generátor, és a meghajtása sem gumi közbetétes, akkor mennyiért tudnád adni a generátort és a maga az egész meghajtását (stater-clutch) házastól
Sziasztok!
Egy barátom hozzájutott egy 1979-es Rotax Kramer LR 410-es crossmotorhoz. Gyújtás problémával küzdünk, használt alkatrészeket keresnénk hozzá, ha valaki tud valamit az légyszives segítsen! Előre is köszönöm!
Hello Attis!
Sajnos most jottem ra hogy ahol a lengescsillapitot vettem ahoz a kft.-hez tartozik akit emlitettem,na mindegy ezekkel nem volt baj!A cimuk:
RRMP EUROPE KFT. 2040 Budaors Gyar u.2
BITEP UZLETI PARK Gutenberg u.134(es) epulet
Tel:06 23/999-055
Udv:Cseristi
Elképzelhető.
Köszi!
Az RF900-as generátorán fekete vagy zöld címke található? Ha zöld címkés a generátor, és a meghajtása sem gumi közbetétes, akkor mennyiért tudnád adni a generátort és a maga az egész meghajtását (stater-clutch) házastól
-első teleszkópok
-villahidak
-vízhűtők
-takaró müanyagok
-műszerfalak
-làbtartók-konzolok
-fék és kuplungkarok
-fèk ès kuplungmunkahengerek
-kapaszkodók
-làmpák
-benzinpumpák
-stb...
.. ès mèg sok sok alkatrèsz érd telefonon ;) 30/220-1196
hívj bátran minden nap 30/220-1196
Alkatrészek hibátlanok ! Hívj bàtran!
Érdeklődni a 70/500-8881-es számon lehet.
Érdeklődni a 70/ 500-8881-es számon lehet
Egy barátom hozzájutott egy 1979-es Rotax Kramer LR 410-es crossmotorhoz. Gyújtás problémával küzdünk, használt alkatrészeket keresnénk hozzá, ha valaki tud valamit az légyszives segítsen! Előre is köszönöm!
Féktartályt keresek SP1-re. A jelenlévők között van valakinek?
Régebben a Súgósok hirdettek egyben is motort...
Sajnos most jottem ra hogy ahol a lengescsillapitot vettem ahoz a kft.-hez tartozik akit emlitettem,na mindegy ezekkel nem volt baj!A cimuk:
RRMP EUROPE KFT. 2040 Budaors Gyar u.2
BITEP UZLETI PARK Gutenberg u.134(es) epulet
Tel:06 23/999-055
Udv:Cseristi
Nem tudja valaki, hogy motorbontóból olyan motort adnak e el ami hibás de még egyben van?