Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia atix!

Gsx-r 1000 k5 (Mint ami neked is van ) mocihoz keresek alábbi cuccokat:
Hűtősapka 1.1-es,
sérült hűtő, csak a nyak része legyen épp, ahov a sapka megy.
Hűtőből meg sapkából is jó lenne másik gixeré is.

Továbbá, sérült fényszóród ha van abból érdekelne a tompitott izzó mögötti fedél/kupak csatival együtt.

A váz két oldalán levő gumidugó 12mm-es.

Illetve a szomszéd srácnak kellene k5 600-ba:
Szintén gumidugók a vázba
Szerszámkészlet nem baj ha hiányos szakadt a tartója, az övét kellene kipótolni.
Gyertyakulcs, 10-12 villás, cserélhetö csvarhúzó, fogászati fogó , imbuszok ami hiányzik neki.
Ricsibonto@gmail.com
Ricsi bonto emailcimet valaki meg tudna mondani?
sziasztok.honda cbr 1000 rr hez keresek hatso utas ulest.2009 es evjarat.ha valakinek volna vagy esetleg tud irjon.koszonom
Helló

Keresek Fz6 2004-2007 idom csavart és féknyereg csavarokat.
Nagyon sürgős lenne. Köszi
Helló! Keresek Yamaha YZF750 93-as évj. karburátor szívócsonkot 4db-ot. Várom az ajánlatokat!
Szép állapotú Suzuki Tl1000S vezetői ülést keresek értelmes áron!
Valakinek?
Köszi, írtam.
Tudok adni.. 70/6321-829
Van hozzá több darabom is. Válogathatsz... 70/6321-829
Sziasztok. CBR600F4i-hez keresnék hűtőventilátort. Azt hiszem az előző szériáké is F2-F3 is jó. nemtom51@gmail.com +36-20/618-9844
Sziasztok!

1 ilyen indexre lenne szükségem,a másik oldalra.
Akadna valakinek?
Köszi, de az nem jó a 41mm-es FZR első telóhoz.
Keress rá jelcsa nevű felhasználóra itt, ő árul mindenféle dobokat.
Köszi már vettem atix-tól
gsr hez való van
Fz első sárvédőm van. Bár közel sem hibátlan....
Sziasztok !

Még mindig keresem az igazit ! :)

Egész pontosan a képen látható dobokat összekötő csővel vagy a nélkül, CBR 600RR-hez, évjárat szinte mind1,elsősorban 2004-es lenne jó, de nem baj ha faragni kell kicsit ! :) Nem ragaszkodok a 0 km-es új, még ki sem csomagolthoz, használt is tökéletesen megteszi ! ebay-t ismerem,néztem,de inkább a hazai motorosokkal üzletelnék ! Köszönöm előre is a fáradozásotokat!

Képeket, árat kérlek e-mailben küldj az adameg6@vipmail.hu címre !
Sziasztok 2004 Kawasaki z 750-z 1000 hez keresek kiss plexit.Ha valaki tudna segíteni vagy van neki eladó irjatok.Köszi
Szerintem meg csak ránézésre jó. Tudom mert történetesen egy Fz750-ről van szó és az ahhoz tartozó első sárvédőket már felpróbáltam hozzá.
06706321829
Szerintem tudok segíteni rajtad mert úgy látom a 750es genesisé ugyan ilyen.az meg van nekem.bár fehér színben.
meglehet tekinteni vmikor? egy telefonszámot szeretnék kérni.
Sziasztok gömbölyü,réggebbi,csövázas SV 650 hátsó sárvédöt keresek talán jő hozzá még 97-02 GSXR 600 is
Van hozzá tárcsám...