Hello Attis!
Ahogy beszeltuk ok!En csak annyit szeretnek kerni hogy
a meki elott annyit engedj meg hogy a porlasztoba a negy also hazlefogatocsavar levetele utan belenezhessek!Nem semmi gaz mincs de tisztaba akarok lenni hogy mire uzletelunk azt nem igerem hogy kepeket en tudok feltenni jellemzoen en nem ertek hozza csak a hugom de ott meg vannak a gyerekek!
Beugrott hogy akkor a budaorsi BITEP parkban vettem a lengescsillapitot!Ott is vam egy motorkereskedes.
Az adatai:
-Part No:00022
-Modell:REAR DAMPER MX
-50 F (MATRIX)(MCN)
-QTY:1PCS
Nekunk bevalt es arba is ok volt 4500ft/db!
Csak a felso perselyt kellett kicsereltetni esztergalyossal!
Volt nalluk gazos is 25000ft/db-tol!Ahogy beszeltuk kereslek ha esetleg kerdesed van a spacy-val kapcsolatban megbeszelhetjuk!En egy ket javitason es 52000 km-en tul vagyok!
Tisztelettel:Cseristi
Szia Fazer1000!
Sajnos mar csak a reszei vannak meg!Ennek ellenere meg fogom adni a srac szamat hatha tudtok uzletelni,lehet hogy majd mi is tudunk....en azon leszek!
Szia Attis!
A tartalek blokkot mennyiert arulod ?
Esetleg egyenkent a hirdetesben felsorolt teteleket, hengert,variatort,porlasztot,stb...?A kerdezett informaciora a valasz igen van a tetelekbol is.....valamint egyeb dolgok is ....!Sajnos itthon joszerevel semmi sem kaphato hozza,ezert kerdezem tetelenkent!A porlasztoval kezd legyszives!Ha esetleg nem tudnank megegyezni akkor is van egy otletem mert tudok egyet bontva(Igaz nekem is van!)abbol nekem csak az indexek esetleg a labtartot biztosito laprugolemez kellene!Termeszetesen ezek arat en alnam a tobbi a tied lehet ha meg megvan!Nem is olyan reg meg megvolt es komplett 14.000 ft-ert arultak,de mint ahogy irtam nekem csak egy-ket dolog kellene!
Ha beleegyezel a valaszadasod utan keresni foglak a megadott szamon!A hivas ismeretlenkent fog megjelenni majd esetleg elmondom hogy miert,azonban addig utannajarok a leirtaknak!Korrekt,olcso uzletet ajanlok,engem csak bp-rol kellene elfuvaroznod ha van autod az asszony
is jonne meg miellott valami majom beleszolna a ....!Volt mar ilyen...!
T Cim!
Nem ertem a motorjat arulod de a burkolatot keresed?!
Persze lehet hogy nem is kell mindent erteni es valaszt keresni ra ,de akkor is... ez most hogy ?!
Ahogy beszeltuk ok!En csak annyit szeretnek kerni hogy
a meki elott annyit engedj meg hogy a porlasztoba a negy also hazlefogatocsavar levetele utan belenezhessek!Nem semmi gaz mincs de tisztaba akarok lenni hogy mire uzletelunk azt nem igerem hogy kepeket en tudok feltenni jellemzoen en nem ertek hozza csak a hugom de ott meg vannak a gyerekek!
Beugrott hogy akkor a budaorsi BITEP parkban vettem a lengescsillapitot!Ott is vam egy motorkereskedes.
Az adatai:
-Part No:00022
-Modell:REAR DAMPER MX
-50 F (MATRIX)(MCN)
-QTY:1PCS
Nekunk bevalt es arba is ok volt 4500ft/db!
Csak a felso perselyt kellett kicsereltetni esztergalyossal!
Volt nalluk gazos is 25000ft/db-tol!Ahogy beszeltuk kereslek ha esetleg kerdesed van a spacy-val kapcsolatban megbeszelhetjuk!En egy ket javitason es 52000 km-en tul vagyok!